Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Stand up és én
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
válasz
üzenetére
A minimum meghatározása, hogy olyan konfigon tudják garantálni a játék futtatását alacsony szintű beállításokkal. Az ajánlott meg innentől kezdve értelemszerű.
Felesleges ilyen szőrszálhasogatásba belemenni, hogy egyes gyártók hogyan játszanak a minimum ill. ajánlott gépigény specifikációkkal. Ha nagyobb részletességet tudsz elérni, akkor örülj neki. Viszont ha csak minimumot, akkor meg nem szólhatsz semmit, mert az volt megadva, ezért nem is értem ezt a lázadozást.
Azt meg nem értem, hogy hogyan jön ide az RX470 4GB piaci elérhetősége.
Átlagban 70K vagy alatta volt a kártya, kiugró esetekben lehetett több.
Ettől függetlenül már a megjelenésekor tudni lehetett, hogy nincs a GTX1060 szintjén ami 90K körül indult. Szóval a specifikációk ismeretében, de az ár alapján határoztad meg a teljesítményét (ha jól értettem amit írtál, mert tagolatlan az írásod) ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest