Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
válasz
Petykemano
üzenetére
Jelen esetben a legfőbb partner én magam vagyok, és én ku..ára nem örülök, hogy egy gpu-t dupla áron sóznak rám, mint amit valójában ér.
Egyik oldalról ott a nyomás, hogy ha a jövőben majd dx12-vel akarok játszani, akkor jobban járok, ha nem vga kártyát veszek, hanem konzolt (dx12 a pc gyilkosa), másik oldalról meg ott a nyomás, hogy láthatóan imádnak lehúzni.
Nem csoda, hogy úgy éreztük, hogy a vga kártyák ára eszetlenül felment az utóbbi időben az értékükhöz viszonyítva. Mert így is történt. Teljesen abszurd és igazolhatatlan az árazás. Csak azért, mert amd totális balf..z, és nem tud árban versenyezni, nvidia pedig addig tolta az árakat, hogy végre amd lélegeztetőgépen, szondás táplálással azért életben maradjon. Pont ugyanaz történt, mint a cpu piacon. A két vezető gyártó tartja életben az amd-t, hogy legalább papíron legyen egy versenytárs (verseny persze nyemá).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SzoftverPremium.hu
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest