- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
mcwolf79 #19499 üzenetére
Ezzel szemben NV oldalon, a Win reinstall a szar driver miatt, nem mukodo portok a kartyakon, nem mukodo VR a kartyaval, bekapcsolt bongeszo hardware gyorsitas miatti szivas honapokig az mind feature es nem bug
Ja meg az async driver, ami jon-jon, csak olyan sokaig tart megirni, hogy inkab kihoztak kozben a Pascalt. -
Laja333
őstag
válasz
Még jó, hogy Geforce-al ilyen nem történik meg.
-
törölt tag
válasz
A szoftveres reszleg bamulatosan osszekapta magat es eleg stabil, jol mukodo csomagokat adtak ki mostanaban. Az atszervezes jot tett neki, biztos van meg mit javitani, de szoftveresen a zold oldalon is vannak hibak. Ha 5 evvel ezelotti hibak alapjan itelnek meg egy termekkategoriat ahol evente jonnek uj termekek es ujjitasok, technologiak az eleg maradi szemlelet lenne
Fury X-el semmilyen szoftveres hibat nem talaltam (nem is kerestem) az elmult fel evben, masnak elofordulhat. Egy eros kartya johetne, szivesen vennek ujra AMD-t
-
cyberkind
félisten
válasz
Igaz jó rég volt, de ezt a jelenséget leírom mert imádtam anno.
Játszottam a Mass Effect 2-vel, amihez akkor se kellett atomerőmű, nálam egy 5970+5870 volt CF-be kötve de még az 5870-et se enné meg az a játék, aztán csak egy résznél de mindig csak annál az egy résznél a CF miatt, még csak 5970-nel is gondolt egyet a gép és lekapcsolt, ha nem veszem ki az 5970-et azóta se játszottam volna ki azt a játékot, ez csak egy a sokból, régi szép Amd-s idők(de azokat a kártyákat imádtam).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Minden, ami JAZZ
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest