Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM
félisten
válasz

schawo

üzenetére
						A Fury-nél sajna egy épkézláb tesztet nem láttam, ahol mondjuk megnézték volna, hogyan skálázódik a fogyasztás, ha az ember nem max órajelen járatja a GPU-t.

Viszont a Nano fogyasztási adatai alapján brutál jól kell skálázódnia a cuccnak.
 Meg lehet nézni a TPU tesztjét, alig lassabb a Fury-nál (), miközben átlag 60W-al kért kevesebbet. [link]
És aMetro sebesség, ahol az átlag fogyasztást nézték: [link].
Ez azért eléggé nem lett rossz.
Igen, én is csak érdeklődök ezek a cuccok után. De mindenképpen örülnék, ha egyszer, mikor majd használtan elérhető árban lesznek, lehetne egy ilyen HBM-es kártyám. Nekem egy első generációs Fury is tökéletes lenne amúgy még sokáig.

Jó kártyák voltak a 7970-ek, nekem most a kistesója van, és nekem is kezd kicsit kevéske lenni. Aztán majd meglátom, mit hoz a piac utódnak, de az se lehet drága kártya.
 Mindenesetre kíváncsian várom az AMD P10 Polarisait, hátha kavar kicsit az állóvizen. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
 - ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
 - SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
 - Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
 - Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Meg lehet nézni a TPU tesztjét, alig lassabb a Fury-nál (), miközben átlag 60W-al kért kevesebbet. 
 Mindenesetre kíváncsian várom az AMD P10 Polarisait, hátha kavar kicsit az állóvizen.