Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Yllgrim #11440 üzenetére
Engem a "komoly játékos" duma nem érdekel, én azt nézem, hogy minek van értelme. A meglévő 8350-es konfigokkal különösebb gond nincs, bizonyos játékokban szarul teljesítenek (további fájás, hogy főleg AMD VGA-k mellett), de nem nagyon, mert az órajel valamennyire kompenzál. A gond azzal van, hogy ha valaki játékra venni akar, annak abszolút nem lehet jó szívvel ajánlani, max. ha 1-2 specifikus cím nagyon a célkeresztben van. És ez szomorú.
-
daveoff
veterán
válasz
Yllgrim #11440 üzenetére
Nekem nem volt még FX procim, de akik intelre váltottak, itt a fórumon legtöbben azt mondják, hogy megszűntek a mikróakadások, és min fps-ben komoly előrelépést hozott a váltás, ezt a tesztek is jól mutatják. Na most ha játékélményről van szó, akkor ezek pont olyan dolgok, amik egyértelműen az intel felé billentik a mérleg nyelvét. Neked mi a tapasztalatod ilyen téren?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Update 10.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest