- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
zsid
senior tag
Nekem attól kerekedik, amikor látom hogy az OEM gyártók hogyan spórolnak ki mindent ezekből a gépekből. Nekem az i5 melett ez a lófax ram volt, de ugyanennek a Ryzenes változatába már csak DDR4-2400 jutott. Az i7-10700k-s változat is rendelhető DDR4-2666-tal..
Mennyi ilyen félkarú gép lehet azokban az országokban, ahol az emberek csak leveszik a PC-t a polcról a szupermarketben... -
zsid
senior tag
Mindig a saját "brand" HP Omen-emet szoktam példának hozni: gémer PC, gyárilag single channel rammal. Egy darab 8GB-os Micron mta8atf1g64az-2g6h1 volt benne, ami annyit tud amit a jedec 2666V előír: 19-19-19-43 CR2. Hiába Z370, a kiherélt HP-féle biosban semmit nem tudsz ezen változtatni. Ehhez képest quad-channel DDR3-1600 ECC még késleltetésben sem olyan vészesen nagy csapás
Mondanám, hogy csinálok egy benchmarkot, de csak valami Xeon E5620 van itthon, azt meg ma már egy telefon is lenyomja
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest