Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
M4T4D0R
tag
válasz
olymind1
üzenetére
Az ilyen geekbench meg mindenféle benchmark oldalak, programok véleményem szerint sok mindent nem érnek. Kb annyit mond, hogy nagyjából hova sorolható egy proci(például felső, közép vagy alsó kategória) de ilyen apró dolgokra már nem alkalmas.
Single core ban R5 5600X elvileg 20% al gyorsabb a 10600K nál ami nem igaz mert annyit nem ad neki a Ryzen. Inkább olyan 4-12% programtól függően.
A másik furcsa dolog, hogy a 10900K elvileg gyengébb egy 5600X nál Single Core ban holott ugyan az a kettő kb.
De sok furcsa dolog van ebben,
én erős fenntartásokkal kezelném ezeket az eredményeket.
-
Qtya123
őstag
válasz
olymind1
üzenetére
Nekem ezek a bench eredmények nem sokat mondanak.
Arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy egy 11700k játékokban kb hogyan fog viszonyulni egy 5800x-hez.
Azt látom a cikkben, hogy 5800x Single core 1669 pont, a 11700k Single core 1701
5800x Multi core 10427 pont, a 11700k Multi core 9627.Viszont, hogy ezek az értékek vajon mit vetítenek előre játékok terén, arra kíváncsi vagyok.
Aktív témák
- iPhone topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest