- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
M4T4D0R
tag
válasz
olymind1 #2621 üzenetére
Az ilyen geekbench meg mindenféle benchmark oldalak, programok véleményem szerint sok mindent nem érnek. Kb annyit mond, hogy nagyjából hova sorolható egy proci(például felső, közép vagy alsó kategória) de ilyen apró dolgokra már nem alkalmas.
Single core ban R5 5600X elvileg 20% al gyorsabb a 10600K nál ami nem igaz mert annyit nem ad neki a Ryzen. Inkább olyan 4-12% programtól függően.
A másik furcsa dolog, hogy a 10900K elvileg gyengébb egy 5600X nál Single Core ban holott ugyan az a kettő kb.
De sok furcsa dolog van ebben,
én erős fenntartásokkal kezelném ezeket az eredményeket. -
Qtya123
őstag
válasz
olymind1 #2621 üzenetére
Nekem ezek a bench eredmények nem sokat mondanak.
Arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy egy 11700k játékokban kb hogyan fog viszonyulni egy 5800x-hez.
Azt látom a cikkben, hogy 5800x Single core 1669 pont, a 11700k Single core 1701
5800x Multi core 10427 pont, a 11700k Multi core 9627.Viszont, hogy ezek az értékek vajon mit vetítenek előre játékok terén, arra kíváncsi vagyok.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest