- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Apokalipszis
tag
válasz
lovas001 #1733 üzenetére
Allcore tuninggal nálam stabilan megy az 5,1, illetve talán az 5,2 is menne, ha szarakodnék még vele. De az 5 kerek szám, jóazúgy.
bár, lehet kipróbálom mennyit hozna úgy. (nem szeretem ha melegszik. Feszültséget nem emeltem tovább, így 1,35 és max 75 fok volt egy órás stressz után)
Én inteles létemre nem értem az amd/intel vitát most. Mondjuk régen sem értettem. Annyira egyértelmű a helyzet, hogy csak szektuló emberek nem látják. most, JOBB az amd. Aztán ki tudja mi lesz 2 év múlva. Mondjuk az sem bírom, mikor valaki fröcsögve fogalmaz és közben nyilvánvalóan önkielégít az általa ismert előnyök sorolgatása közben.
Milyen jó lenne egy olyan fórum, ahol az emberek uralkodni tudnak egy TÁRGY iránt érzett "szerelmükön", mert ez beteges. Másik ilyen, mikor egy céget gyűlölnek, illetve e mögé bújva hintik a frusztimusztit szerte a világban. Olyanok, mint egy elégedetlen csöves aki rekedten kurv@nyázik bebacva.
Én várom mit lép majd az intel, el sem olvasom a túl hosszú jóslatokat mert nincs értelme. Aztán ha tartósnak bizonyul az amd előnye, a következő upgrade már amd lesz. Kit érdekel ki gyártja, ha jobb.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest