Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
Linkeltem egy yutube videot meg lehet nézni mit tud játék alatt az intel 9900k a 3900x meg a 3950x. (10900k szerintem meg jobb eredmenyekre kepes)
Idot allo hat szerintem az amd soha nem tartotta ugy az arat ahogy az intel meg eztan sem fogja. Kicsit off de kb olyan mint apple meg a samsung esete.Szóval mit érdemes venni az azon mulik ki mire használja.
Miklós nem tudom mibol gondolod hogy hány eves vagyok de tobb fórum tarsaddal kezet foghatsz a képzelő erotok hatalmas. Elhiszed hogy nem erdekel a véleményed es az is hidegen hagy hogy elhiszed e vagy nem. Az oviról annyit leírtam megérted a szöveget vagy nem az a te dolgod továbbra is.ha nem tetszik tovább görgeted a lapot
Koko az en idomet en osztom be es nem te meg meg par forumozó.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest