- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
lenoma
aktív tag
válasz
#90211072 #1540 üzenetére
- Ha már ez egy prohardver forum talán akkor prohardver cikket nézzünk meg róla:
https://prohardver.hu/hir/szepen_tartja_turbo_orajel_core_i9-10900k.htmlNem oc csak turbo, 240mm-es vízzel is throotingol, mert 235W-ot eszik...
- Amiket írogatsz max egy intel fan fogja elhinni.
- 2 gépet használok napi rendszerességgel, az egyik Inteles a másik AMD-s.
- Én is éves szinten számítom a számlákat. Én évente 3000Kw áramot fogyasztok, mert 24/7-ben itthon vagyok és nagy a ház.
- Amúgy számomra a zajtalan gép a legfontosabb, ezért mindkét CPU-n tuning hűtő van ultrahalk leszabályozott ventivel és közben alulfeszeltek a CPU-k.
Mindkettő 40W-ot eszik kb játék alatt.
Az egyik egy L5430, a másik egy R5 3600. A sebességüket nem vettem vissza.- Átlag felhasználónak továbbra sem számit a single core teljesítmény pár %-os különbsége, a játékok amúgy is jónéhány magot használnak.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest