Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Busterftw

nagyúr

válasz Abu85 #69790 üzenetére

Miért, a korábbi 4-5 drivert nem kellett telepíteni? :U

Appban rákattintani a telepítésre meg aztán hatalmas kicseszés ám. Mondom ezt úgy, hogy én se telepítek minden alkalommal, pár havonta Max amikor eszembe jut.

"Most kezd el ide linkelni a cikkeket, amiben nem írtam tényeket az NVIDIA újításairól."
    csak ugye nem csak erről beszélt b.
    Aki legalább pár éve tagja a fórumnak , tudja miről van szó.
    Röviden: Nvidia megoldásai rósz , bezzeg az AMD.
    Ami aztán szöges ellentéte a tényeknek.

Szerencsére az aktuális Radeon csodaváró, hypeolásról már nagyjából leszoktál, gondolom az évek alatt ahogy nem jöttek be a dolgok azért visszavettél te is. Persze javulni lehet mindig. ;)

• b.

félisten

jah nem kell menekülnöm a tények elöl de nem akartam belemenni ebbe itt mert úgy is flamewar lesz belőle és nem a topik témája valamint nem akarok már személyesen belédállni mindenáron, mert nem ér annyit az egész dolog hogy megbántsalak, mert megszoktam hogyilyen vagy. leírtam amit gondolok, Szóval ha akarod csak tényleg pár érintőleges gondolat és részemről nem fogok már reagálni másra mert nem ezt érdemli a topik.DE a baszó ficsőr kapcsáni negatív megjegyzésekre ami nem is tőlem jött hogy ráláss, miért szkeptikussak sokan:
    Én a fórum tevékenységedről beszéltem z meg köztudott elég megnézni az utolsó pár hozzászólásod az Nvidia 300 dolláros GDDR7 dolgairól ( ami persze tudom ez tény forrás Prohardver) elég megnézni a driveres hozzászólásodat pár sorral feljebb hogy ez az Nvidia marketing az AMD nem így csinálja stb stb. ez így folyik it nap mint nap tőled, csak a szart öntöd mindenre ami a másik oldalra köthető.

Itt feljebb már kitértem erre hogy ugyan ezt eljátszottad már mindegyik szériánál, csak azon gondolkodtam hogy ezzel tulajdonképpen azt bizonyítod ,hogy az Nvidia jogosan árazza fe a kártyáit mert sokba kerül nekik az AMD meg a 300 dolláros kártyáit 700-1000 dollárért árulja a rajongóknak. What?
    De ez csak a jéghegy teteje emlékezzünk vissza az ámokfutásodra a [link] Turing széria kapcsán hogy kukázni kell őket [link] az FSR re,mit levertél velem szemben mikor mondtam hogy ez szarabb minta DLSS de már akkor azt mondtad a DLSS nek vége mert a fejlesztők már most ezt fogják használni, és bizonygattad a topikjába a cikknek hogy jobb, képeket linkeltél be vakteszten mikor írtam hogy szellemképes, a saját olvasóddal szemben hogy megvédd az AMD megoldását, [link] amit azóta már mindeki tud és elismer hogy gyengébb sokkal.( ez nem az AMD ellen szól)
    és ezeka megnyílvánulásaid [link]
    vagy hogy az AMD nem blokkolja a DLSS-t a saját támogatott játékaikba: [link] mindent elkövettél, hogy ne merüljön fel a gyanú [link]
    vagy a Wukon DLSS vízes megjelenítése már szerintem csak te hittél abban amit írsz [link]
    és a a Rachetnél eladott "az FSR3.1 jeleníti meg egyedül pontosan a képet és az eltűnő objektumok tulajdonképpen pontossági ficsőrök" elődásod volt a csúcs a szememben [link] [link]
    Szóval igen ezeken a baszó ficsőrökön csúszik el a megítélésed a és azzal hogy a konkurencia megoldásaról életedben poztívan nem nyilatkoztál az AMD vel szemben.ne akard bebizonyítnai hogy pártatlan vagy mert nem vagy az.
    Nem gond így szép az élet.

• ggbuffon1897

őstag

Nem koteleznek semmire, ha nem akarom nem telepitem. Egyebkent bizonyara azon a 2percen mulik az eletem...

Kit erdekel h erint e engem az a fix amit kitolnak? Gondolom vannak akiket igen. Nem rolam van szo tovabbra sem, hanem osszessegeben a userekkel torteno gondoskodas latszatarol.
    Erre az amd nem nagyon ad, de ezt lattuk iden januarban is. Tudom-tudom taktika.

Új hozzászólás Aktív témák