- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Albigator #23461 üzenetére
GG!
A mugen5 sem kicsi hűtő, és lehet rászerelni hátsó ventit, ha már a noctuan 2 venti van, én úgy teszteltem volna, mert igy nem kaptál valós képet..
A légszállítás is teljesen más, 12cm 1000 fordulat nagyjából 14cm 850 fordulatnak felel meg ( persze ez nagyon sokmindentől függ, de most azonos kialakítású ventiket feltételezzünk... ).
Te ahogy most tesztelted, az jött ki, hogy majd 2x akkora hűtővel, több, mint 2x annyi levegő átmozgatással nyertél 3-4 fokot...
Teszteld már le 1 ventivel, 900 körüli fordulattal. Akkor látszik majd, mennyit számít
Amúgy a nagy hűtő azért jó, mert nagy tömeg, lassabban melegszik fel, gyorsabban hül vissza, ellenben sokkal nagyobb hőt tárol. Jövőre nézve persze jobb a noctua, de én még mindig tartom, lehet erre bármit rakni, meleg lesz. Nekem ugye épített víz, 3 radi, szellős ház, stb, és mégis 90 fokra szalad smallest fft alatt..
Nekem ez hűti a cuccost.
Csak érdekesség képpen, ha csak a procit hajtom prime-al., akkor full passzív üzemben, kb 10 perc prime után éri el a víz a 40fokot ( 29fokos levegő ). A jelenlegi max 350W hőtermelést elviszi úgy, hogy csak a gép elején lévő 3 venti, és a tetején lévő 3 venti megy 600rpm-el, a többi áll... 1000-1050 körüli fordulatnál, minden ventit rányomva már bő 1000W elvezetést tud, úgy, hogy 40 fok marad a vízhő... -
szasanyi
félisten
válasz
Albigator #23461 üzenetére
Csak ezért érdekel, mert nekem is 3700X-em van, és ez az AIO nagyon jól teljesít, halk és nem is drága. Többet nem szeretk hűtőre áldozni, ezért hezitálok egy ilyen árú AIR vagy az AIO lenne a jobb választás... D15 amúgy sem érdekelt nagyon az ára miatt, de így végképp kiesett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Google Pixel topik
- Everest / AIDA64 topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hővezető paszták
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged