- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika0626
senior tag
Nem a 3600-al van a baj hanem egyből a corsair-ra lett mondva, hogy nem ajánlott. Ezért írtam, hogy talán szűrni kellene bizonyos típusokat amik nem ajánlottak.
Egyébként én direkt 3600-at vettem mert egyszer még valamelyik széria tudja majd használni.
A zen megjelenése után egy hónappal vettem a vasat akkor meg még nagyon kicsi volt a tapasztalat itthon.
(17020) herrkoser: akkor csak az a ram kerüljön a nem ajánlottak közé ne az egész márka.
-
R3laX
addikt
Aha, igen, csak nekem pont az lenne a lényeg, h folyamatos nagy terhelés alatt mennyi a current. Játékban vszeg a frekiket is visszaveszi, mivel ott a terhelés sincs maximumon. A maximum ugye pillanatnyi, itt a current lenne a lényeg. Hűteni tudnám a magasabb feszt, csak merni nem merem feljebb lőni.
Szerk.: ha van HWinfo-d akkor inkább ott nézd a voltokat, sztem sokkal megbízhatóbb egy Aida-nál, és egyszerre láthatod a frekiket/voltokat mennyin futnak.
-
-
Cseneles
őstag
Kezdesnek adj a cpu soc-nak 1,1v feszultseget majd csak ez utan emeld a memoria orajelet! Provinak is offszetben 0,0125v korulit! Ha igy is fekete kepernyo akkor passzolom! Viszont ezek miatt nekem mindig feketet dobott! 3000cl15 Hunyx corsair ram nalam megy 3200 cl16,17,17,35 tempon hiba nelkul 1,35v volton! Egyedul a cpu kert kicsi offsetet es a soc 1,1v feszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-11700K - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest