Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
SECTORnooB #16180 üzenetére
Friss, tegnapi
-
Szeszkazán
senior tag
X470 Taichire van új bios, a PBO végre működik rendesen, variáltak rajta az fix . Elsőre nem bootolt a default -0.1 offset miatt , érdemes piszkálni , nekem most -0.05-ön szuper, már allcore csinál 4.1-et és single core 4.3.
Előtte lévő biosokkal bugos szar volt, 3.9 allcore sehogy se ment tovább. -
Szeszkazán
senior tag
A X470 Taichihez jott múlt héten új bios, changelog : .Enhance AMD XFR 2.0 function; change AMD PBO rule with Pinnacle CPU
Ezt próbálta valaki mit takar? -
Szeszkazán
senior tag
-
Szeszkazán
senior tag
Nem tudjátok, a B450 Tomahawk M2 slotja milyen? PCI vagy SATA? Mit kell hozzá venni?
-
Szeszkazán
senior tag
Asrock oldalán van új Bios a Taichi-hez.
-
Szeszkazán
senior tag
Nem tudjátok, Taichinál hogy van ez?
Jelenleg csak a 8pines van bekötve, ez vagy vagy , vagy mind a kettőnek kell?
8 pin 12V Power Connector (ATX12V1)
2 4 pin 12V Power Connector (ATX12V2) -
Szeszkazán
senior tag
válasz
micafighter #6816 üzenetére
1.50 biostól a PBO bugos, ha bekapcsolod, vcore offset -1.0V ad hozzá , nem lehet vele mit csinálni, úgy marad, így nincs windows boot. Redditen láttam , létezik internal 1.53 bios, abban javították ezt, emailben elküldi asrock, 3 hete írtam nekik levelet, semmi.
-
Szeszkazán
senior tag
Hát ez a Asrock support nem kapkodja el a ticketre válaszolást, 5 munkanapja írtam nekik, Redditen olvastam a X470 Taichozo van internal BIOS, 1.53 ami javítja a PBO manual CPU voltage control bugot, az illető így kapta az Asrocktól , írt nekik és küldték. Hát nálam nem kapkodnak.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
MaxxDamage #5167 üzenetére
IBT elvágta magát kevesebbel.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
TylerDurden #5164 üzenetére
Hát nekem 4,2 all core megy 1,4V
-
Szeszkazán
senior tag
Na most a úgy néz ki , megvan hogy marad a rendszer. 1,415 all core, 4225 tartja, Aida stress teszt 78fokig megy, a ram vissza lett véve 3400-ra , 14-14-14-28. Tegnap átesett a gép egy kis módosításon, a radiátor fentről előre került, 4 venti van rajta most már így , 10 fokot nyertem vele és maradt halk üzemmódban.
Így a 1928 a Cinebench, CPU-Z Single 493 , Multi 5240 körül vagy hogy.
-
Szeszkazán
senior tag
Kint van az új Ryzen Master, Precision Boost Overdrive most már elérhető benne.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
SECTORnooB #2721 üzenetére
Az 3466-on megy, 1,395 volt tegnap , most 1,4 et adok neki hátha attól fagyogat a pubg.
Ha még fagyogat elsőnek veszek a ramból lefele, mondjuk 3333-ra.
Szóval meg kéne találni mi hibázik.
Cinebench 1912-őt nyomott, a CPU-Z single 489 , multi az valami 51300 körül. -
Szeszkazán
senior tag
Szerintetek 4,2 All core 1,381 reális? Tegnap be lőttem erre a 2700x-et , a tesztek le-mentek , aida stressz azért rendesen fel nyomta akár 82 fokra is. Egyedük a pubg crashelt el néha, de szerintem az a memória lesz, procinál kékhalál lenne nem? A HW infó 1,375-öt öt írt vcore-ra , most ez azt jelenti csak annyit kér vagy nem pontos?
Egyébként ez egy x470 Tájcsi. Elmegyek az allcore felé, a XFR valamiért fos és csak 4050 ig boostolgat pubg-b e , fogalmam sincs miért nem tolja ki azt a 1-2 szálat jobban amit használ. Kb 20 at több a min FPS ezzel a 4,2 all core beállítással. -
Szeszkazán
senior tag
válasz
MaxxDamage #1505 üzenetére
Nézd meg , ha bekapcsolod a precision boostot , akkor a vcore nál berak egy offset -1V , nem lehet elvenni onnan sehogy.
Én BCLK 102-t csináltam ez marad. -
Szeszkazán
senior tag
válasz
MaxxDamage #1502 üzenetére
Előbb írtam , bug van a TAICHI biosban, kapcsold ki aa precision boostot, de el kell reszelni hozzá a biost.
-
Szeszkazán
senior tag
X470 Taichira pont most jött ki a 1.5 új BIOS.
-
Szeszkazán
senior tag
Van itt valaki X470 Taichival? Melyik biost használod?
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
SECTORnooB #1177 üzenetére
Az 1840-et tud.
-
Szeszkazán
senior tag
Szerintetek ez normális? 2700x , Cryorig A80 , Idle a windowsban 45 fokos (Tctl) , hangos is kicsit ,
a manuális venti szabályzással se megyek semmire , bugos, csak az első lépcső működik, a többit nem veszi figyelembe. X470 Taichi -
Szeszkazán
senior tag
A B-die bírja a 1.360V-ot 1.350 helyett? így stabil.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
SECTORnooB #1081 üzenetére
Remélem , 5 évig szeretném ha kiszolgálna, a 2500k-m (4,5ghz) már majdnem 6éves és azért itt ott még állja a sarat, remélem ezzel is így lesz.
-
Szeszkazán
senior tag
Be léptem a klubba egy 2700X . X470 Tájcsi és egy Trident Z 3600CL16 16GB kiszereléssel. A hűtő egy Cryorig A80 lett.
Sajnos a szállítás hó végén esedékes , a memóriára várnom kell. -
Szeszkazán
senior tag
válasz
ScomComputer #613 üzenetére
Érdekes mindenhol ezt hallani , ryzen alatt simább a játékélmény még ha kevesebb is az fps kicsivel, kíváncsi leszek majd érezni fogom-e a 2700x alatt.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
SECTORnooB #584 üzenetére
Azt láttam , de a Jaffák miatt nem szeretek az űrkikötőben vásárolni
-
Szeszkazán
senior tag
Seggszikla tájcsi 72-ért , ennyit már hajlandó vagyok adni érte.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
SECTORnooB #315 üzenetére
Teszel rá egy jó vizet és mehet a XFR.
-
Szeszkazán
senior tag
Valaki tudja linkelni a memórákhoz a CL táblázatot, ami a sebességgel arányosan mutatja mit érdemes venni?
-
Szeszkazán
senior tag
Teljesen rendben van az érvelésed, ha nem nagyon akarsz cserélgetni, szerintem a 2700x a 8700k-hoz képest időt állóbb a 2 magnak köszönhetően , még akkor is ha nem olyan gyors. Simán jöhet olyan cím a jövőben ahol az a 6mag elfogyhat , főleg egy jól optimalizált multi FPS, pl BF. Ott mindenki azt mondja a ryzen alatt simább a játék még ha 10 FPS el is kevesebb, nincsenek az idegesítő mikro laggok.
1 hónap múlva cserélek én is a 2500k-t egy 2700K ra , eddig 8700K volt a kiszemelt de jött az új ryzen, ez jobb be feketetés hosszú távra és flexibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest