Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferke77
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Már túl vagyok a "teszten"
. Az offset feszelés nem jött be, pl. youtube video alatt kék halál lett, de az 1050mV az utolsó 3 pstate-re bevállt (lehet menne lentebb is), illetve a max 60 fps és így alig megy 70C fölé a kártya, de ha engedem menni, akkor is 80-82C.
Egész jó kis cucc ez, BF1 multit WQHD medium-high beállításon élvezhetően viszi (az én szintemhez mérve persze). Sokkal rosszabbra számítottam....
-
jogaman
csendes tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Köszi, most újítom fel a konfigot a kartya mar egy éve megvan, pont alkalmas idő arra hogy újrakenjem. Van esetleg valami jobb disassembly videó a szétszedésre?
-
krisz77
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
vagy is referenciát
-
krisz77
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
oemet nem érdemes venni mi ?
-
McGregor-HAF
csendes tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Kapott -19mV Msi AB progiban. 70-74 fok játék alatt. Ez már több mint amit vártam eredmény.
Fura is volt hogy a ventik csak 77%-on pörögnek
Köszönöm az ötletet. -
McGregor-HAF
csendes tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Köszi a tippet. Estére rá is nézek mit lehet kihozni belőle.
-
Baryka007
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Van igazság abban amit mondasz, de úgy megszerettem őket. Hogy vígasz pénzt kéne hogy adj érte :DDD :DDD
-
Baryka007
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
A francba, most lebuktam!! Porszívóval szívtam a levegőt el a kártyáról, ezek szerint begyorsította a ventilátorokat 122% ra
-
Baryka007
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
1,210v @ 1ghz
-7% PWR Limittel.
-
Tomko78
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Gyanús volt , hogy játék után , a vga hőcsövek éppen hogy csak langyosak voltak majdnem hideg ne mondom Béláim itt valami nem stimmel , egy életem egy halálom szétszedem

-
FoLey-v
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Legutóbb amikor játszottam ezzel a játékkal GTX 460 768MB-al toltam na házig szépen ment magas beállítással HD felbontásban,utána már kezdett elfogyni a vram.

RE 7 pedig vram éhes.
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Párizsban vagyok

-
Raggie
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Hőtermelés =/= hőfok...

-
CirrMee
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Az meg hogy? Nekem a 290X max 70 fok max, akkor a 1060 35 fokos terhelelve?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jézusom...

Nem ártana utánanézni pár dolognak (fizika, hűtéstechnika), mert így csak magadat égeted ezzel a "tudással". Ami számodra vicces volt ebben, az árulkodik arról, mennyire nem vagy tisztában ezekkel a fogalmakkal, csak dobálózol a számokkal.Értsd: a hőfoknak semmi köze az elfűtött teljesítményhez. Az csak azt mutatja meg, hogy az adott eszközt a hűtése milyen °C értéken tartja, azaz milyen hőmérsékleti értéket vett fel. Ugyanígy akkor sem változik a leadott teljesítmény (azaz az elfűtött hőmennyiség), ha manuálisan nekiállsz tekergetni a ventik fordulatszámán (leszámítva a ventik több/kevesebb fogyasztását), és feljebb, vagy lejjebb tekered a hőfokát teszem azt 30°C -al.
Mivel a kártyák hűtését tervező jómunkásemberek jellemzően nem az a kifejezetten istenbarma kategória, gyaníthatóan egy többet fogyasztó kártyának kicsit más (hatékonyságú) hűtést fabrikálnak. Így aztán előfordulhat az a számodra értelmezhetetlen dolog, hogy pl két ugyanolyan ventiprofillal (°C érték tartás), de teljesen más fogyasztással rendelkező kártyák közül az egyik jóval hamarabb tud befűteni egy adott gépházat, mint az, amelyik ugyanolyan üzemi hőfokra van belőve, de csak feleannyit fogyaszt.
-
asus1
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nem tudom másik gépben kipróbálni sajnos.
-
falijja
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
[link] Remélem ami megérkezik már jó lesz rá, ha megérkezik..

-
TeeBee73
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Bizony, nem. Alaplapot csak királyvízzel tisztítunk. Először és utoljára.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Xbox Series X|S
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Az offset feszelés nem jött be, pl. youtube video alatt kék halál lett, de az 1050mV az utolsó 3 pstate-re bevállt (lehet menne lentebb is), illetve a max 60 fps és így alig megy 70C fölé a kártya, de ha engedem menni, akkor is 80-82C.
Köszönöm az ötletet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)