- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
Sajnos a többmonitoros fogyasztás(és emiatt melegedés) régóta ilyen a radeonoknál. A polaristól felfelé elvileg már sokkal jobbak.
(egyik fő ok: a memóriát max órajelen járatja amint egynél több monitor van rákötve)
Az én Vapor 290-esem is 50 fok körül van netezés közben a két monitor miatt. -
aqwer21
tag
Hello, igen ez ilyen sajnos, mivel a kártya 65° ig (ha jól tudom), nem kapcsolja be a ventiket. Orvosolni úgy lehet, hogy manuálisan adsz neki egy ventilátor beállítást. Nekem is böngészés közben 50-60 fok fölé megy a kártya, de ha kikapcsolod azt a funkciót vagy az említett ventilátor beállításokat megléped akkor lejebb megy. Nekem alapból 30%-on pörög a venti, ami nem hangos, de hasznos. Idle 28-33 fok, böngészőben 40-45 körül alakul. Jó szellőzés kell neki az tuti.
Más: kártya a gépben pihen, hátsó rögzítőlemezét le kellett szednem. Sikerült odacsavaroznom, és még alá is van támasztva,de legalább megy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest