Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
válasz
korcsi #37176 üzenetére
@Tomi, vagy abban vagy a szerkesztos topikban volt rola szo ocn-en, de szerintem itt is emlitettem.
Vdroop, load alatt ejti a feszt az aram fuggvenyeben. Mivel a modbiosban van lathatatlan ofszet ezert emelkedett a vddci feszed is. 5x6.25 van benne alapbol de emlekeim szerint az uj verziokban ez mar 1x6.25 negativban. Aida meg tud butasagokat kiirni, foleg ha meg szoftverbol adsz neki feszt. Ez nem feltetlen az aida hibaja, lehet ez annak a kovetkezmenye hogy nem tudjuk a pontos mukodeset a szoftveres oldalnak (sem).
En ennel azert nagyobb gyorsulast mertem. A memoria meg nem fog megtaltosodni orajelben ( hacsak nem az emelt vddci miatt) mert koppra vannak huzva benne az idozotesek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest