Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Malibutomi #25381 üzenetére

illeto nagyon sok munkat belerak, de folyamatosan valtogatja a ventik szamat, jatszik a konfiggal, cserelgeti az elemeket plusz a statisztikai szignifikancia fogalmaval bajban van. ez szerintem emiatt baj (valamennyire melyviz). spcr pl megbizhato, bar nekik is csak 460Wos a nagyobbik konfigjuk (Cosmos 2 tesztnel pl latszottak a valtozo hatarai). gyakorlatilag szerintem amire azt mondja, hogy osszehasonlithato, az jellemzeoen nem az (persze kabellyuk pl igen, de az szvsz sokadlagos szempont egy haznal), es ezekbol az osszehasonlitasokbol olyan kovetkezteteseket von le, amik nem allnak meg.

plusz a masik baja, hogy amikor utoljara neztem kb egy eve gyakorlatilag nulla ertekelheto 100USD feletti normalis hazat tesztelt. a 60USDs haz meg pontosan addig minosegi, amig az ember nem szerelt/taperolt vegig par 2-300USDs aluraketat. amitol az meg lehet jo ar/ertek aranyu haz, csak nem kene szuper haznak igerni, mert nem az. meg ok, vegignezett tobbszaz hazat -meresnek nem neveznem-, de hol maradnak a klasszikus, bevalt, kozismerten elfogadott darabok (Fortress02 pl)?

--

a 290xnek pedig remek hutes kell, ld nalam eppen Cosmos RC1050 allt ossze egy Cosmos S oldallappal felturbozott Cosmosbol.

steinmacher: HAF 932 / HAF X? Azok is harsanyak es azok normalisan szelloznek. tipikusan a <100USDs hazakat ezekhez a videokartyakhoz hanyagolni kell. a 290(X) 275/300W korul eszik, az olcso gamer hazak meg ide nagyon kevesek. plusz Thermaltake / CoolerMasternel hatvanyozottan igaz, hogy pontosan azt kapod amiert fizettel, 100USD alatt pedig csak kompromisszum van kompromisszum hatan. lehet oket telerakni ventivel, szabalyozni, jatszani a vinyotartokkal, de a vege ugyis az lesz, hogy bukoval eladod es veszel valami normalisat / dragabb lesz, mint elsore venni egy rendeset.

szoval en nem arrol a listarol keresnek magamnak hazat.

Új hozzászólás Aktív témák