Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Téves, mivel ezzel foglalkozom, van néha aki vizet rendel. De eddig nem győzött meg, főleg ennyi +-ért!
De kinek mi ugye
Az én hűtésem se 2 ft- volt, van 4 12-es BTW enermax ventim, szinte semmit se hallok a gépből, anno meg is jegyezte a párom, hogy - má megin mit cseréltem, mert mintha nem menne a gép
-
stargazerhu
aktív tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Engem érdekel a bevizezés dolog, pont a hang és a mellett megjelenő nagyobb teljesítmény okán. De először is mivel még sosem építettem nem értek hozzá, másrészt a költség tényezők sem elhanyagolhatóak...persze macerásabb is, ha tehetném vizeznék...csak most másra kell a lové

Viszont hogy ne csak "off" legyek ezeknél a kártyáknál, ha amúgy már meg van a rendszer, kötelező a vizezés, de ezt úgy is mindenki meg is teszi, hisz anno ezért csinálta a vízhűtést....
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

tény hogy nem 5ft viszont ha egyszer kiépíted nem nagyon kell ráköltened a következő 5évben. Max folyadék meg VGA blokk csere.