Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
válasz
hdekakas #20815 üzenetére
Amiket küldtem azokban konkrétan nem jobb a zöld,márpedig a 980 egy generációval újabb mint a 290X.Nem tudom mikkel játszol,ha csak AC-vel vagy Ubisoft játékokkal akkor valóban NV-t érdemes venni,de szerintem akkor sem 980-at,én várnék vele még kijön egy valóban felső kategóriás kártya,ami már a GM 200-as chipre épül,mostanában elég sok pletyka volt róla,úgyhogy szerintem közel a 980 Ti.Persze kérdés hogy az mennyibe kerül majd,az se kizárt hogy első körben megint egy "Titan" jön olyan áron amiért abszolút nem éri majd meg,ez még kiderül,a 390X viszont biztos ittvan nemsokára és biztos hogy ezt a középkategóriás chipre épülő 980-at péppé veri majd,éppen ezért szerintem esélyes a Ti,mert hiába adnak ki egy Titan-t megint sokkal drágábban mint a 390X ha annyival nem gyorsabb nála a 980 pedig képtelen versenyezni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest