Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1601) huan válasza huan (#1400) üzenetére


huan
őstag

Sziasztok!
Már mindent kipróbáltam a néha beremegő és ugyan ritkán,de teljesen elfeketedő képernyő és csak resetelhető problémára,de még mindig előjön.
Nem segített a teljes eltávolítás és catalyst újratelepítés, a legújabb 14.6-os catalyst van fent,de még néha előjön. Lehet hűtésprobléma? Feltettem a Sapphire TRIXX-t,hátha azzal jobb lesz.
Nincs valami videókártya tesztelő progi,ami végigfut és megizzasztja a karit,hogy kiderüljön van-e baja?

(#1602) Martin97 válasza huan (#1601) üzenetére


Martin97
aktív tag

Furmark, 3dmark firestrike(extreme) (ez a kettő rendesen terheli a gpu-t) ha lefut nincs nagy baj, de ha valami baj van az szerintem játék közben is hamar kiderül.
Nekem furmark és 15 perc bf3 után már kiderül, ha a vram túl magasra van belőve, szerencsére a két 8 cm-s venti hozott +200 mhz-et, colossal89 tanácsára.

[ Szerkesztve ]

(#1603) HopeckoR válasza NyuszyCaster (#1597) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

Csúnya lenne ha ez így működne... El ne hidd... Ha garizattás után ezt tényleg be akarják játszani, hogy az akkori értéke alapján számolnák el, el ne fogadd irány a fogy. védelem...
tegyük fel van valamire 3 év garid, de beszarik 2.5 év után amikor már nem lehet kapni akkor ezzel az erővel mondhatnák azt is, hogy csak 1000Ft-ot ér ez a termék...

(#1604) laychi válasza HopeckoR (#1603) üzenetére


laychi
veterán

Egy a lényeg. Amég garis annyit ér amennyi a számlán szerepel,amit kapott vásárláskor.
Ezt nem vétózhatja a bolt. Nem egyéni elbírálás van.a li ken ami küldtem fel is lehet venni a kapcsolatot a fogyasztó védelemmel.
Nekem is egyik bolt helytelenül járt el gariztatás során mindent terelt a nagykerre holott ő mint eladó vállalt garanciát a termékre. Nem adott új terméket a döglött helyett,hanem húzta az időt. Többször figyelmeztettem őket,hogy nem megfelelően jártak el. Aztán elküldtem nekik a fenti linket,hogy tisztában vagyok a jogaimmal. Vagy másnapra lesz termék vagy lóvé vissza.vagy fogyasztóvédelem és le is húzom a boltot,hogy csappanjon a vásárlók száma.
Másnap mehettem az új bontatlan cuccomért.
Még így is szabálytalanul jártak el,mert cseretermék esetén tudtommal újra kell indítaniuk a garit,csak javítás esetén nem,mert akkor ugyan az a termék van újra az ügyfél rendelkezésére bocsátva.
Új termék esetén a kézhezvételtől kell mindig érvényesnek lennie a bolti és gyári garinak egyaránt.

(#1605) HopeckoR válasza laychi (#1604) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

Ez pontosan így van. Cserénél a gari is újraindul.

De hogy egy kicsit a VGA-król is szó legyen, kezdem unni az AMD vonalat...
Holnap készülök használt 965BE-t venni arról olvasgatok erre mit lát az ember... be van kockásodva a kép...
MSI R270 Garming... De eddig legalább játékokban nem tapasztaltam...
Pár napja is láttam már de akkor azt hittem hogy csak hülye vagyok...

[ Szerkesztve ]

(#1606) laychi válasza HopeckoR (#1605) üzenetére


laychi
veterán

Ugyan ez volt nekem is meg játék alatt is. Meg black screen. Nem volt 2d órajel,meg egyebek.

Meg volt olyan,hogy pl itt a fórumot olvasva a hsz egy kódhalom katyvasszá vált,legörgetés és visszagórgetés segített.
Asus r7 260x dc2oc karinál volt ez.
Ki is vettem a fenébe és igpzek.

[ Szerkesztve ]

(#1607) HopeckoR válasza laychi (#1606) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

Hát de noh, ezmiez...
Szerencsére játék alatt nem csinálta eddig kopp kopp, black screen sem volt, és ennél az órajel skálázódás szépen megy, sót eddig ZeroCore-ból is csodásan fel kel a kártya. Nah jó ma megszívatott egy pöppet, ZeroCore-ból felkelve a Mozillának nem volt szimpatikus és az kifagyott :D

A katyvaszos részt nekem csak a sütőben sütött HD4850 csinálta... :D

De holnap 965BE proci be és szerintem full win reinstall.. Hátha eltűnnek már végre ezek a gondok. Lehet ráfér sok volt mostanság a VGA cserélgetés/ATI driver telepítgetés lehet azt sem szerette. Már párszor elszállt szegény amikor a mostani négy magosított Phenomot akartam OC-zni :(

[ Szerkesztve ]

(#1608) TIT válasza HopeckoR (#1607) üzenetére


TIT
veterán

Sajna nekem új rendszernél is csinálta(7790,7850)kikapcsoltam a hardwares gyorsítást és jó lett.

(#1609) Habib[HUN] válasza HopeckoR (#1605) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Én ma viszem gariba ugyanezzel a hibával a Sapphire kártyámat. 2d/3d mindegy volt neki. Bármikor képes volt produkálni a hibát. Kíváncsi leszek, hogy majd a csere után az új jövevény csinálja e. OC-s verzió ez is természetesen.

(#1610) HopeckoR válasza Habib[HUN] (#1609) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

Én ugy vagyok ezzel mar, hogy ezzel a hibával megbirkózom amig csak mozilla alatt produkálja es jatekok alatt nem. De amugy sincs mar pofam visszavinni az Iponba foleg hogy ma vittem be garisan egy dupla kattintos egeret. Annyit jartam mostanság az Ipon szrvizben, hogy lassan kezdek félni hogy meglincselnek ott :D SSD, 2 db Asus R260x OC vga, es most az egér.. Elegge ram jar a rúd mostanság amuszaki cikkek teren.. Meg szerencse hogy eddig minden gari idon belul ment tonkre

(#1611) Habib[HUN] válasza HopeckoR (#1610) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Tényleg szerencsés vagy, hogy a hiba még elviselhető keretek között van. Mondjuk nekem Chrome alatt is produkálta. Na meg nem azért fizettem ki X ezer forintot,hogy elviseljem a hibát. Pláne, hogy később csak rettentő nyomott áron tudom majd eladni a hiba miatt. Meg amúgy is PC boltban dolgozom. Olyan kis apróságok miatt hoznak vissza gépeket (használt gépekkel foglalkozom), hogy ennyi már nekem is jár :D

[ Szerkesztve ]

(#1612) bivalyolo válasza HopeckoR (#1607) üzenetére


bivalyolo
őstag

nálam is volt ilyen kockásodás mikor először használtam a kártyát de mostanába szerencsére nem találkoztam vele.

azóta új win is lett telepítve, most pedig a 14.6-os első bétát használom, trixxel kikapcsoltam az ulps-t eddig még fekete kép se volt.

kopp-kopp :D

"Let's agree to disagree!"

(#1613) huan válasza Martin97 (#1602) üzenetére


huan
őstag

A Furmark-ot mivel kell indítani? Nem ismerem a programot,kell valami állítani?

(#1614) Martin97 válasza huan (#1613) üzenetére


Martin97
aktív tag

Állítsd a monitorod natív felbontására, 4/8x anti aliasing aztán benchmark user's settings. Vagy ha nem akarsz semmit sem állítgatni akkor burn-in test vagy ha fhd monitorod van akkor burn-in benchmark 1920x1080 15 min.

(#1615) Vinihun


Vinihun
újonc

Sziasztok! Van egy Gigabyte R7 260x 2Gb oc kártyám. Eléggé melegedett ezért vettem a házba +2 ventilátort így lement játék közben olyan 75fokra. Egy i5 proci van mellette de az nem melegszik minden renden vele. Hosszabb játék után persze így is elég meleg lett sokszor a gép de nem állt le és nem is fagyott le soha. Még fekete képernyős fagyás sem volt mint itt sokaknak. A minap ott hagytam a gépet kb 1 órára de a monitor is ki volt kapcsolva csak a torrent miatt ment a gép egyszer csak égett szagot érzek a szobából. Persze egyből mentem a géphez kikapcsoltam a tápot nehogy minden leégjen nekem. :) Eltelt pár perc gondoltam bekapcsolom megnézem melyik venti adta meg magát (mert volt már ilyen akkor a táp volt a ludas) de minden venti szépen pörgött benne semmi gond már égett szaga sem volt csak épp kép nem volt a monitoron. :(( Gondoltam megint a táppal lesz a gond biztos nem ad elég áramot a kártyának. Gyorsan vettem is egyet betettem de ugyan úgy nincs kép. :(( Persze szétszedtem mindent megnéztem mindenhol de sehol egy égésnyom se a kártyán se a PCI foglalatnál se sehol. A venti is pörög rajta. Azóta tettem bele másik kártyát azzal megy minden ok. Most egy 5570 van benne de ez még a 2 ház venti nélkül sem melegszik. Csak ez a 260x melegszik ennyire? Vagy csak az enyém volt szar?
A kérdésem az lenne ,hogy érdemes vissza küldeni vagy úgyis ráfogják hogy nem volt jó a hűtés a házban. Vidéki vagyok és az Aquától rendeletem Pestről a kártyát tehát futárral kellene visszaküldeni vagy felvinni ami 5-6ezres tétel. Szóval csak az a kérdésem hogy megéri rákölteni erre a ....-ra az 5-6k-t vagy úgyis ráfogják valamire az ilyen hibát és akkor már jobb azt az 5-6K-t egy új kártyába tenni. Valakinek ilyen tapasztalat? Nekem még semmit nem kellett gariba visszaküldenem.
Köszi előre is a segítséget

(#1616) HopeckoR válasza Vinihun (#1615) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

Láttam én itt már olyat is,hogy konkrétan át volt égve a kártya mert olyan szar volt rajta a hűtés és kicserélték neki...
Mivel neked elv nincs rajta égésnyom sem így simán visszaküldheted. De akár egy e-mail is dobhatsz nekik ezzel kapcsolatban, ők csak jobban tudják.

Automatán hagytad a venti szabályozást? Mert csak akkor melegszik fel ennyire. Ha kicsit belepiszkálsz a venti szabályozásba kicsit jobban fog pörögni a venri rajta de cserébe nem megy fel ilyen magasra sem.
Nekem max 55 fok szokott lenni.

[ Szerkesztve ]

(#1617) sepsi0 válasza Vinihun (#1615) üzenetére


sepsi0
őstag

Nem előírás a sokventilátoros ház! Garancia igényed jogos! Küld vissza, úgy sem tudják milyen a házszellőzésed. Füstöt meg ne említsd meg! Ha mégis felhozzák a házad szellőzését, kérd, hogy mutassák meg, hol van leírva az ajánlott házak típusa, vagy ventik mennyisége...
Küld vissza nyugodtan! :K

[ Szerkesztve ]

(#1618) HopeckoR válasza sepsi0 (#1617) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

Mondjuk az Iponos gari papíron rajta van hogy a hűtést a vevőnek kell megoldania....

(#1615) Vinihun
De az égett szagot illetve a füstöt tényleg nem szabad mondani. Nem működik és kész ennyit kell mondanod

[ Szerkesztve ]

(#1619) laychi válasza HopeckoR (#1618) üzenetére


laychi
veterán

Ez egy olyan dolog,hogy akkor öntörvényűen minden bolt kitalál valamit és a garancia fogalma mint olyan értelmét veszíti.
Ez nem így működik,ahogy ők elképzelik.
70-75 fokon meg nem hinném,hogy le szabadna égnie egy ilyen kártyának járó ventik mellett.
Gyári hibás és ennyi.Megpiszkálva nem volt,kötelessége ilyen esetben a boltnak cserélnie,ezért nehogy már a tulajdonos károsuljon gari időnbelül.A hibás darabot visszaküldik a gyártónak és kész.Úgy sem a bolt fogja benyelni a kárt,hanem a gyártó.

[ Szerkesztve ]

(#1620) Vinihun


Vinihun
újonc

Köszi a válaszokat visszaküldöm akkor. Igen automatán volt a sebesség.... :(

(#1621) CirrMee válasza Vinihun (#1615) üzenetére


CirrMee
addikt

Amúgy miféle táp volt bent akkor...?

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#1622) TIT


TIT
veterán

Ha személyesen visszaviszed a dohányba,lehet,hogy rögtön kapsz 1 másikat,amúgy meg lehet,hogy hetekig szórakoznak.
Az 5570 gyenge kari(mariózni jó)persze,hogy nem melegszik,ez meg azért ilyen mert gigabyte...mégha itt dícsérik is,sokan a hűtésre panaszkodnak.
Tápot is potyára vetted,karit ne vegyél potyára.
Az se mindegy milyen tápot vettél így spontán(ha 10 alatt volt akkor valszeg gagyi)

(#1623) Martin97 válasza Vinihun (#1615) üzenetére


Martin97
aktív tag

Ha nincs szükséged az új tápra akkor az átvételt követő 14 naptári napon belül elállhatsz a vásárlástól.

(#1624) HopeckoR válasza TIT (#1622) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

Aqua-ról én is azt halottam ,hogy beviszed átveszik és azt mondják pár óra múlva gyere vissza. Ott helyben ki is próbálják, nem kell heteket várni. És ha van ott nekik raktáron akkor ki is cserélik. Elvileg

(#1625) HopeckoR válasza Martin97 (#1623) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

De ez nem csak akkor igaz ha, nem bontod fel? :F
Mert így a későbbiekben elég sokan fognak szerintem kapni új termékként használtat... Ami mondjuk mostanság is igaz....

(#1626) Martin97 válasza HopeckoR (#1625) üzenetére


Martin97
aktív tag

Nem, fel lehet bontani, ki lehet próbálni, ez az elállási jog lényege. Ráadásul ha az eladó nem tájékoztat akkor ez a jog 12 hónappal meghosszabbodik.

(#1627) HopeckoR válasza Martin97 (#1626) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

Lol? hát még sosem halottam hogy engem / bárkit tájékoztattak volna erről :D

(#1628) woodworm válasza HopeckoR (#1627) üzenetére


woodworm
veterán

Elsejétől él az új jogszabály.

(#1626) Martin97
Ha a két hét és az egy év lejárta között bármikor megteszi, akkor onnantól 14 nap.

(#1623) Martin97
Bár mindkét részről nehéz bizonyítani, de ha nem csak kipróbálta, hanem használatba is vette, akkor már nincs elállási jog.

[ Szerkesztve ]

(#1629) HopeckoR válasza woodworm (#1628) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

Ha vegyek pl egy Procit. Akkor abban az esetben ki a különbség a kipróbálás és a használat között?
Mert szerintem nem nagyon lehet különbséget tenni.

(#1630) woodworm válasza HopeckoR (#1629) üzenetére


woodworm
veterán

Hát éppen ez az!
Értem én, hogy a fogyasztókat védi, de éppen fogyasztóként nem szeretnék kapni már más által kibontott, összetapogatott komponenst. Aki egy hibátlan terméket visszaküld, fizesse az ebből adódó avulást. Boltban sincs proci próbálgatás (mit lehet rajta próbálgatni?), ha rossz, hozd vissza. Egy dobozos processzornál nem csak a csomagolást bontja, hanem később a pasztát is pótolni kell egy újabb eladás során, ez pl. költség.
Szerintem amennyi problémát megoldottak, annyit létre is hoztak az új szabályozással. Reméljük nem fajul el a helyzet, az elállási jog nem most kerül a képbe, eddig is volt, most csak kitolták az idősávot. Ill. a szállítási költség a vételárba számít mostantól.

Gépösszerakást választók miatt pontosítani kéne azt is, hogy ez több termék mellé vett szolgáltatás vagy kérésre összerakott egyedi termék.

[ Szerkesztve ]

(#1631) HopeckoR válasza woodworm (#1630) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

Én pl eddig egy terméket sem vittem vissza azért mert nem tetszett vagy bármi ilyen okkal..
De tapasztalatim alapján nem 1 olyan termék van nálam ami más miatt volt már kibontva és szerintem használva is volt...
Pár példa:
Nokia Lumia 925....
korábbi cserlét ASUS R260X OC VGA olyan dobozban volt benne, hogy csak pislogtam mikor a kezembe nyomták, hogy ilyet van pofájuk kiadni?
MSI R270 2Gb Gaming-en ami elv. vadi új se fólia se semmi, ahol pedig ki lehet bontani eléggé meg volt nyomorgatva... No mind1...

(#1632) TIT


TIT
veterán

"a szállítási költség a vételárba számít mostantól."
Ez vicc ugye?Miért fizessem meg a szállítási költséget ha nem is kérem(érte megyek)
Haver is vett a hardverkerbe 7850-et zacsi nuku és tiszta por volt a műanyag belül a venti mellett.Be is szart a kari pár óra alatt.Na menjenek a fenébe,ez megkárosítás.
A boltok meg kölcsönzők lesznek?Eleve vissza se vehették volna zacsi nélkül porosan és ki tudja mi nem volt még meg hozzá.

(#1633) woodworm válasza TIT (#1632) üzenetére


woodworm
veterán

Nem arról van szó, hogy kötelezően számlázza a vételárba a szállítási díjat, hanem arról, hogyha szállítással rendeled, akkor a szállítási költség a vételár része, elállás esetén visszajár az is. Természetesen a visszajuttatás a vevő költsége.

[ Szerkesztve ]

(#1634) sereeff


sereeff
aktív tag

Sziasztok! Adott egy konfig, amiben befigyel egy HD4870-es kártya. Az Op rendszer win7 64bit
Most beraknám az újonnan vásárolt 7790-et, s a kérdésem az lenne, hogyan csináljam helyesen, hogy ne omoljon össze a rendszer!?? Megoldható?

Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2

(#1635) HopeckoR válasza sereeff (#1634) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

Gép ki, Régi kártya ki, új kártya be. Gép be, ha midnen jól alakul eddig semmi gond nincs. Lefuttatod az AMD oldaláról letölhető AMD cleaninstallt és felrakod rá az új drivert.
Nekem ezzel eddig sosem volt gondom.

(#1636) sereeff válasza HopeckoR (#1635) üzenetére


sereeff
aktív tag

Köszönöm! :-)

Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2

(#1637) TIT


TIT
veterán

3D lejátszásnál néha kékhalálozik,1.4-es hdmi van a 7790-en?
DVI-hdmi kábelen átmegy a 3D?

(#1638) bdlackoo válasza TIT (#1637) üzenetére


bdlackoo
tag

"1.4-es hdmi van a 7790-en?" - Az.
"DVI-hdmi kábelen átmegy a 3D?" attol fugg ,hogy milyen 3d. a legegyszerubb ha hdmi 1.4es kabelen viszed at.

Mas.

Epp sikerult eldontenem ,hogy veszek egy 260x-et. Olvasgattam a topicot es felmerult par kerdes.

A driver az most mennyire jo?
Asus dc2-es kartyak mennyire muzsikalnak jol? Esetleg van ajanlott?
Amd oldalan olvastam ,hogy el meg a Never Settle Forever. Be lehet ezt hajtani a boltokon? Vagy van kupon a dobozokban?

dinosaurs are jesus ponies

(#1639) freestailo válasza bdlackoo (#1638) üzenetére


freestailo
őstag

Pont az asus dc2 oc 2gb -os kártyák a kerülendőek, az enyém is gyárilag hibás volt, és még vannak itt páran rajtam kívül akiknek ugyanígy gyárilag szar a kari.

(#1640) laychi válasza bdlackoo (#1638) üzenetére


laychi
veterán

Ne vegyél asust és semilyen r7 260x-et,vegyél nvidiát,most cseréltettem ki egy asus r7 260x dc2 oc 2gb--ot egy Gigabyte gtx750Ti 2gb-ra.
pörgős,gyors,halk,hűvös,hibátlan 1 nap után,hosszanti tapasztalat nincs ugyan,de az asussal se kellett sok,1-2 hónap és besokalltam a hibáival,szívem szerint nem is vittem volna vissza,hanem máglyán elégettem volna.
de mivel garis volt így legalább tudtam cseréltetni.

csak úgy megelőlegezve elmondom,hogy terhelve is 25 fokkal jobb ez a giga kari. ahol az asus 75-76 fok volt,ott most ez 52 fok,és még húztam is egy picit rajta.

(#1641) Martin97 válasza bdlackoo (#1638) üzenetére


Martin97
aktív tag

Ezt a típust kerüld, nem egy sikerszéria. Az asusra sok panasz volt feljebb a sapphire ventije csörög :( mikor 20% körül van. Szerintem az r7 265-el vagy az r9 270-el jobban jársz.

(#1642) TIT válasza bdlackoo (#1638) üzenetére


TIT
veterán

Köszi.Youtube-on lévő demok.(lg,pana)
Sapphire elég jó a többihez képest(asus,giga)esetleg vegyél powercolort,csak az húzosabb.
Idei driverek nem a legjobbak.13.12 elég jó volt de a játékoknak kell az új.
Sajna én is lehet,hogy a másik oldalt választanám 9 év után.

[ Szerkesztve ]

(#1643) HopeckoR válasza TIT (#1642) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

Néha bele-bele nézek az R270.es topicba is, hát azt kell mondjam hogy ott sem túl rózsás a helyzet..
Textúra hibák ugyan úgy előfordulnak ott is...
Bár én lekopogom az én R270-em (MSI) elég jól muzsikál szerencsére.

(#1644) huan


huan
őstag

Ha a Sapphire R7 260x-et cseréltetni szeretném garanciában az iPonnál, mert néha bevillog és ritkán ugyan,de elfeketedik a képernyő(reset-elés), akkor hogyan kell kezdeményezni a garanciális cserét? Garanciafutárt kell igényelni,vagy lehet sima futárral is küldeni? Ha a hibajelenség náluk nem jelentkezik valamiért,akkor nem ismerik el? Olyankor van díja?

(#1645) HopeckoR válasza huan (#1644) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

Garanciafutárt kell hívni.
Ha a hibajelenség nem jelentkezik náluk akkor 2500Ft a garanciafutár, illetve természetesen nem cserélik a kártyád.
"Jogos minőségi kifogás esetében a GaranciaFutár szolgáltatásunk ingyenes, amennyiben a termék hibátlannak bizonyul, a házhozszállítás díját, bruttó 2500Ft-ot számolunk fel, ezért az Ön érdekében kérjük, csak akkor vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat, amennyiben biztosan meggyőződött a hibáról, s annak oka nem nem rendeltetésszerű használat."

(#1646) huan válasza HopeckoR (#1645) üzenetére


huan
őstag

Mivel tudnám tesztelni a kártyát,hogy pontosabban láthassam mikor jön elő a hiba? (Furmark-ot már próbáltam)

(#1647) HopeckoR válasza huan (#1646) üzenetére


HopeckoR
aktív tag

Hát ez 1 nagyon jó kérdés nemtom...
Egyik hiba sem úgy hangzik h be lehetne azonosítani, h mikor jön elő...
Esetleg a többiek tudnak valami okosságot

[ Szerkesztve ]

(#1648) sepsi0 válasza huan (#1646) üzenetére


sepsi0
őstag

AIDA 64 azon belül Túlhajtás fül... az megizzaszt mindent :K

(#1649) kalozhun100 válasza sepsi0 (#1648) üzenetére


kalozhun100
őstag

Eszközök--> rendszer stabilitásteszt?

Samsung Galaxy S7 Edge

(#1650) Martin97 válasza huan (#1646) üzenetére


Martin97
aktív tag

Ez a fekete kép dolog szerintem totál random probléma (már kezd az agyamra menni). Nálam valamikor felébred valamikor nem. A ram hibát nálam meg a túlmelegedés okozz(t)a. A kép nálam szerencsére még nem vibrált (kop kop). Esetleg megpróbálhatod a firestrike (extreme)-ot, nálam ennél mindig túlmelegedett amikor a játékok is szaroztak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.