Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz do3om #4466 üzenetére

:D Nem gondoltam komolyan kérek mindenkit NE ragadjon fogót. ez a komment csak arról szólt hogy valószínű nem találták erős piacnak a mini ITXet és lefújták, de a nyákot szerintem helyesen felhasználták a Pulse és a Red Devil kártyáknak.
    Másik képet is viccnek szántam itt nem nagyon szoktak vs-ezni ezért laza tudod a hangulat.
    Van az AMD-nek egy Manga fanklubbja, nekünk ez lehet fura nem minősíteni szeretném ezzel a műfajt de távolkeleten ez menő és a PR része. Vannak a lányoknak saját nevei és története is. Sőt meglepődnél asszem japánban van ilyen hát nevezzük AMD örömnapnak, amikor az emberek utcára mennek AMDs cuccokban meg csajok beöltözve. Nem tudom szoktál e PlayIt Veletech és társaira járni az Expora de amikor vannak ezek a Kosztümös bemutatók 16-25 éves lányokkal bikini páncélban és hatalmas fura kardokkal hát nem 3 éves lányokat szoktam látni a zsúfolt színpad előtt hanem számomra megmagyarázhatatlan okokból :B tele van fiúkkal...
    Raja Kodurinak voltak feltöltve jó Vegás háttérképei de bizonyos okokból azok már nem aktuálisok :DDD

Új hozzászólás Aktív témák