- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kago akira
tag
válasz
menpee
üzenetére
Bevallom én álltalában Vsync el játszom Chillel megtolva.A régi rendszer is teljesen jó volt és jó is lenne. egyedül ahol kevésnek éreztem az a FH3. ott közel maxon volt járatva proci. Mivel engem nem érdekel napi használat mellett hogy lenne e 100-200fps-ezért jó volt a 3470-is. bár azt mondanám hogy egy 4.5 re rántott i5 lenne az ideális neki játékok alá. (saját vélemény)
Váltanom azért kellett mert a vr-nál már be be döcögött a vive. Na meg nagy forza Fan vagyok így oda is elkélt egy kevés extra. Szóval ha nem lett volna ez a 2 feltétel akkor még ezt a kártyát szerintem ezzel használtam volna.
Ha kevés a cpu a vga-nak akkor csak annyi a dolgod hogy feltolod a felbontást vagy jobb effektet állítasz be. Persze addig amig a játék futásához elegendő a proci.
Szóval ha kérdezed akkor semmi különbséget nem érzek csak VR alatt. SSD-vel a 3470 is egy nagyon pörgős rendszert alkot mai napig. Csak hát úgy voltam hogy elözö 7850-es gépembe is ez a proci van... eltelt egy kis idő és hát ne valami másik 4 magos procit kelljen betenni alá.(igen 8e-res intelek 6 magosak de ugyan annyi pénzért kaptam 12 szálat 6 helyett)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest