Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeroM
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
hát ezzel szerintem elárultad a hiba forrását. tegyél fel egy gyári biost rá.
-
MeroM
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
megvan húzva a kártya?
-
T0mBd1gg3R
veterán
Tudnátok VRAM tesztelő programot linkelni ami nem csak XP-n működik, nem csak 1 gigát lát és nem csak NVIDIA-val működik? Ami szépen kiköpi, hogy a 4 gigából hány mega jó és mennyi hibás, és nem nekem kell valami renderelt képen figyelnem, hogy van-e rajta hiba.
Néha látok furcsa textúrákat GTA V-ben, de nem a monitor síkjában, hanem egy sík felületen. -
tom36
csendes tag
Hellósztok
szeretném megkérdezni, hogy a következő 2 vga közül melyik a jobbik (eredetileg gt1030 -at akartam venni de megéri az a +5-8k remélem)
GIGABYTE Radeon RX 550 D5 2GB
ASUS Radeon RX 550 2GBmind a 2 megegyezik mind GPU órajele-ben 1183 MHz, mind memória órajelben 7000Mhz
viszont úgy emlékszem, hogy a GIGABYTE Radeon RX 550 D5 2GB -nél a D5 jelzés a gyengített verziónál vanilletve ha nincs jelentős különbség akkor hűtésben melyik lehet a jobbik.
vagy van jobb alternatíva ?
csak idéglenesre venném (amíg nem lesznek normálisabb árak)
költség 20-35k
lényeg, hogy legalább low grafon elmenjenek a játékok 30-60fps-en
előre is kössz -
kisza25
félisten
Szálításfelező PCX-hez még ma érvényes valakinek kell dobjon egy püt.
-
hegegabi80
addikt
No este parkoló pályára tettem a rókát. Jött helyette a chrome, és láss csodát eddig jó (kopp-kopp-kopp).
Asszony meg is jegyezte mit csináltam a géppel, hogy másik böngésző van. Mondtam ez vsn, részletekbe ne menjünk bele. -
AxBattler
félisten
válasz
BenceShearer
üzenetére
Az vicces, mert boltból is kb. ugyanannyi.

-
BenceShearer
aktív tag
Srácok, most néztem az aprót, mi a fene történik itt? ASUS ROG STRIX RX560 4gb 75 ezer forint???
-
simo9555
tag
Valóban azt ír, azért is vettem meg. Viszont a specifikáció fülön van 2 fajta sorozatszám, és csak a 11267-02-es 1024-es a másik 896-os. Ez tévesztett meg, vagyis ez sem igaz, mivel rendelésnél nem tudtam sorozatszámot választani(azt sem tudtam, hogy 2 fajta van belőle, mivel ránézésre csak az 1024-es van elsőként feltüntetve), tehát ez teljesen a szerencsére van bízva, hogy mit kapsz.

Aki hasonló kártyát akar venni mindenképpen kérdezzen rá, hogy milyen sorozatszámú kártyát rendelt, mert úgy néz ki az ugyanolyan nevű kártyák között is lehet már különbség. -
Lujo416
tag
sziasztok
ismét jelentkeznèk a problèmával
a10-7850k rx560 (2gb giga ajánlott 2ventis tápcsatis verzió)
hetek óta szenvedünk vele (régebben már írtam Mia helyzet) szaggatnak a játèkok, mindegy milyen egy alacsony igényű is (pl Cs 1.6) vagy Witcher 3
kártya másik gépben jól megy itt nem
csináltam én is meg haverom is egy unigine Valley tesztet
Ryzen 1500x 3.6ghz :
FPS 90
Score 3763
Min FPS 31.5
Max 164
A10el (4.1ghz):
FPS 54
score 2258
min 12
max 96
Mi lehet itt a gond? Én már nem tudok rájönni -
AxBattler
félisten
válasz
simo9555
üzenetére
Több gyártónál is a típusszám árulja el a turpisságot, ebben nincs semmi újdonság: a spec. fülön találod a két típus pontos adatait, elkülönítve.
(#4985) Lujo416
Nem lehet, hogy a Kaveri és a VEGA grafikus driver-ek összeakadnak (akár egy frissítés után)?
Ryzen esetében ugye nincs ilyen gond... -
simo9555
tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Én tudtam jól erről a problémáról, azért is néztem utána minden kártyának. Sok kártyát emiatt lőttem ki a vásárlásnál, mindegyiknek megnéztem a paraméterét a gyártó honlapján. Viszont, hogy egy gyártó ilyen aljas módon elrejtse azt, hogy 2 fajta kártya létezik ugyanabból a típusból, ilyet még nem láttam, és sajnos emiatt dőltem be, a sorozatszám a különbség semmi más.

-
simo9555
tag
Sziasztok!
Vettem egy SAPPHIRE PULSE Radeon™ RX 560 2GD5 típusú vgat, és eléggé átvertnek érzem magam. Ugyanis 2 fajta specifikációt ír a gyártó, amit én vásárlás előtt nem vettem észre, mivel a főoldalon kapásból az 1024 shaderes verizó van kirakva. 11267-02-es 1024 shaderes, a 11267-19-es 896, nekem sikerült az utóbbit kifogni. Valamit lehet az utóbbival kezdeni, hogy a rendes 1024-es verzióm legyen?
-
hegegabi80
addikt
válasz
távcsőves
üzenetére
Akkor ez nem driver, meg vga hiba, hanem böngésző? Mondjuk általában netre van legtöbbet használva, aztán játékra, tehát akár játék előtt mehetett böngésző, de még is játék után ragadt be a gpu órajel.
Ezt a beállítás az internetbeállítások/speciális fül grafikus gyorsításnál a szoftvereshez egy pipa akarna lenni? -
távcsőves
senior tag
Ok, portalanítás ráfért, Alaplap nagyítóval átnézve, hibát nem találtam. CPU kiszedve, visszarakva.pasztázva MX4-el és Enermax játékvíz beszerelve. Alaplap BIOS újra frissítve. 1703 telepítve. Hasít, ahogy kell. 1709- amíg lehet elhalasztva.
@HegeGabi80: Kapcsold ki a hardveres gyorsítást, ha már nem tudsz lemondani a rókáról semmikép.
@Goose-T: Köszi a képet. Nincs alulfeszelve a vga?
-
Turtlelboy
csendes tag
válasz
Goose-T
üzenetére
Jé, ez a képernyő nekem ismerős. Mivel a fő kártyám behalt, ezért most egy HD4830-al próbálom átvészelni a magas árakat. Ugyanilyen képernyőm volt nekem is többször youtube teljes képernyő közben és pár másodperc múlva vissza állt, fagyásom emiatt nekem szerencsére nem volt. Az utóbbi 2-3 napban nem jött elő, de lehet, hogy az az oka, hogy inkább most firefox-on nézem a youtubot emiatt, illetve nem is néztem most annyit. Nem tudom, hogy ez driver gond lehet-e, mert 13.9-es catalystos használok, mivel ez volt a legújabb driver, amit felajánlott az Amd oldala ehhez a kártyához. Játék közben nekem sem csinálta még, csak teljes képernyős youtube-nál.
-
Goose-T
veterán
válasz
távcsőves
üzenetére
Szivárványos halál:
Sajnos csak lefotózni tudtam, nem kapcsolt át videóra a telefonon, rosszul tapicskoltam. Mindegy is, mert nem változik a kép, egyszer csak beugrik ez pár másodpercre, utána fekete kép, utána visszaáll minden. Néha újraindul a gép.
Akkor fordul elő, ha sokáig terhelve van a kártya (játék, bányászat, akármi), aztán megszűnik ez a terhelés. Terheléssel elmegy egy egész napot is gond nélkül, csak idle-re váltásnál hal el tízből egyszer.
-
távcsőves
senior tag
válasz
hegegabi80
üzenetére
Milyen böngésző?
-
Gyuri27
félisten
válasz
hegegabi80
üzenetére
Az nem crimson hiba lesz szerintem. Külhoni fórumokon keresgéltél?
-
hegegabi80
addikt
Nos eddig tartott az öröm, megint beragadt 1220Mhz-re a gpu. Pedig csak böngészés, meg youtube volt. 17.12.1 kuka, jöhet a 17.11.2 nem tudom mi lehet a gond ezzel a f.....
-
távcsőves
senior tag
Igen, csak magam is ferde szemmel nézek már a 1709-re. Eddig nagyon elégedett win10 felhasználó voltam, de most roll back 1703-ra. Egyszerűen nem tudok már másra gondolni. Minden komponens tesztelve, és rendben elvileg, mégis random fagyás, lassulás..
Ma szétszedem a gépet, alaplap is kiszerelésre kerül, portalanítás után azt is nagyítóval átnézem majd. Remélem ott sem találok semmit.
-
NandoXXL
senior tag
válasz
hegegabi80
üzenetére
Jó hogy sikerült kitesztelni, szuper

-
hegegabi80
addikt
válasz
hegegabi80
üzenetére
Ma délután játszottam megint, és minden ok. Nem fagyott ki, gpu órajel is visszaállt. 17.12.1 driverrel.
-
NandoXXL
senior tag
válasz
hegegabi80
üzenetére
Dell 9020 megérkezett, Forza első indítás rommá fagy a gép, Forza második indítás rommá fagy a gép. Bios frissít régi nyárira, láss csodát minden stabil, megy..
Tanulság: Az INTEL ÚJ BIOS KÓDJAI A SEBEZHETŐSÉGEKRE SZÉTBA...K A GÉPEKET!!
Mindenkinek ajánlom aki rendeltetéstől eltérő működést tapasztal és biost updatelt a nemzetközi hiszti óta, rakja vissza a régit amíg nincs stabil bios.
Csak egy példa:
[link] -
hegegabi80
addikt
Tegnap este feldobtam 17.12.1 drivert, minden jó volt.
Aztán játszok PUBG-al, aztán egyszer csak teljesen szemcsés képernyő fogadott játék közben. Gép reset és utána el se indította a drivert.
Ma reggel ok volt eddig. kész kabaré, még próbálgatok tesztelek, pedik tök jó lenne a karik, de félek hogy lehet hibás. még 14 napon belül vagyok. -
kisza25
félisten
hm érdekes jelenségre lettem figyelmes, feltoltam a powerlimitet, egy idő után 87 fokos lett a kártya, de nem igazán ment fel a ventifordulat, viszont esett az FPS, csináltam egy venti profilt, így már 70 fk környéke és az FPS sem esik le
-
hegegabi80
addikt
na épp akartam írni, hogy mintha minden ok lenne,erre kidob a wattmanból hibával. LOL
megy fel valamelyik 17-es driver. 18.1.1 kuka. -
AxBattler
félisten
Hmm... ROG Strix 560 4GB ára elérte a 70k HUF-ot a normálisabb webshop-okban, miközben 1050Ti-t már lehet venni 65k HUF körül. Éééérdekes.

-
szazbolha
addikt
Sziasztok, itt is megkérdem héátha tudtok segíteni, Vettem egy XFX 560-at, d nem megy az Open cl
B250 lap, win10 friss telepítés (1703) + 1 db XFX RX560 az új fajtából. Win10 update letiltva.
rx560 a x16 slotban, biosban ez az elsődlegesBlockchain driver telepítés -> nincs OPEN CL
Legújabb adrenalin (DDU után) -> nincs OPEN CL
Kínomban telepítem az OPEN CL2-öt amd oldalról - -> nincs OPEN CLMit javasoltok? Mit és hogy telepítsek? Hogy legyen OpenCL
(másik gépben volt már, ott nem volt probléma, abba csak beraktam korábban telepített BlockChain driver mellé - VGA OK) -
kisza25
félisten
érdekes, csak a power limitet toltam ki, semmi máshoz nem nyultam:
alap
175% power
jó mondjuk csak 3% a különbség, de azonos órajelen!!!MÁS: cf-et lehet építeni rx 560-ból? mert rx 570-ról már letettem, de xdb rx 560 "csak" 90eFt amíg 125eFt-tól indul jelenleg az rx 570?
-
Gyuri27
félisten
válasz
hegegabi80
üzenetére
Nem trollkodom szét a topikot. De lefogadtam volna, hogy 10.
Wattman mit mutat, mire van állítva? Mi a zsák fut a háttérben?
-
Gyuri27
félisten
válasz
hegegabi80
üzenetére
Win10?
-
hegegabi80
addikt
Tegnap este PUBG után azt vettem észre, hogy beragadt a gpu órajele 1220 Mhz-re. Na ez mitől lehet? Talán a legújabb driver miatt?
-
AxBattler
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Jó az, még sokáig.

-
kisza25
félisten
Hm kicsit kellemetlenül érzem magam, mert megjött az ASUS RX 560-O4G, ez teljesen ugyanolyan kártya, mint az EVO amit visszaküldtem, csak ez teljes értékű, nem csonkított. Ezzel 10-15 FPS-el jobban fut a PUBG!!!
Viszont, ezen sincsenek dugók a DP és HDMI-n csak a DVI-D-n és a slot csatlakozón
Minden origi-nek tűnt mikor kibontottam (amúgy a múltkorinál is), szóval sanszos, hogy a gyártó simán lespórolja róla, de akkor DVI-D-re minek rak
Viszont ezzel jobban jártam, mint az EVO-val, hiába volt 4e Ft drágább, mert pont ennyi kell PUBG-ban, hogy 40-75 között menjen a játék és freesyncel így pont OK minden.
Mondjuk még a postát is visszafizettettem IPON -al, mert ők hibáztak címszó alatt
évi 8-10x vásárlok náluk egy ingyen posta belefért nekik

-
Gyuri27
félisten
válasz
hegegabi80
üzenetére
Nekem is jó lenne. De 30k 2x4 giga 3000-es ram. Az meg azért vicc.
-
Vartanus
őstag
válasz
hegegabi80
üzenetére
A helyzet az hogy ha vennék egy Ryzen 1400-at a suli és munka miatt meg kellene vennem ahhoz is a 16GB min 2933-as ram minimum a jobb Fabric sávszél miatt. és akkkor még kéne vennem egy RX 550-560-at is.
-
snecy20
nagyúr
válasz
hegegabi80
üzenetére
2x4 még egy ideig elég lesz.
Bár az is drága sajnos... -
-
Vartanus
őstag
válasz
snecy20
üzenetére
pláne, hogy én kb csak WoT-ozok és az is max FHD-n lesz high-on...
és ha egy 4 éves Dell Latitude notin (amiben egy Fremi alapú NVS 5200M GPU van 96 CUDA maggal 64bites mem. busszal és 1GB VRAM-mal) 1600x900 ,edium megy 80-125 FPS-sel akkor a Vega 11-en röhögve meglesz FHD min 60 FPS highon.
-
Vartanus
őstag
válasz
snecy20
üzenetére
Ezért szemezek egyre inkább az Rx 460/560 helyett a Ryzen 2400G-vel...mert már az RX 560 és 460 is durván elszállt és így egy kalap alatt letudom a CPU és GPU hűtést is...most emiatt nagy vga gebasz miatt üthet nagyot az új AMD G széria....lekpogom hogy ne azokat is a miningesek zsebeljék be.....
-
hegegabi80
addikt
Beüzemeltem az xfx rx460-at, futtattam egy tüzes tesztet. gpu-z szerint elpida ram van a vga-n.
Wattman-ban csak a ventit vettem lejjebb 3200 rpm volt, ezt levettem 2600-ra, gpu feszt is csökkentettem kicsit. Teszt alatt 70 fok volt a gpu és 1200 rpm.este majd játszogatok kicsit, majd lesz időm még finomhangolom.
-
AxBattler
félisten
És már kapható is nálunk, 34k HUF-ért, ill 36k HUF-ért... érdekes, gyári oldalon látható a különbség a specifikációkban.
25-30k körül lennei értelme, bár akkor már inkább apróról egy RX460/2G. -
MMIX
addikt
Eléggé össze van már kavarva?

Sapphire Intros Radeon RX 550 Graphics Cards with 640 Stream Processors
techpowerup.com -
Notis Bristol és Stoney is tudja a VP9-et AMD oldala szerint, ezért gondoltam letesztelni a Bristollal.
x265 tudom, hogy nem ugyanaz, azt Carrizo-L-es notival próbáltam, mert elvileg vinnie kellene a fentebbi link szerint, csak egy hsz-be tettem.

MPC-HC default használja, amit tud, vagy nem? Állítgatás nélkül szokta gyorsítani a tartalmakat a Kaverimen (legalább is kiírja), már amit képes ugye. Viszont a Bristolos notinál a linkelt videót elindítva nem írta ki, hogy hardveres gyorsítás és szaggatott is eléggé.
(#4921) PuMbA: köszi!

Amúgy nem értem, Chrome miért nem jó erre, yt VP9-re váltása is gondolom a tulaj döntése volt. -
HSM
félisten
Szvsz a friss Quantum verzió igencsak versenyképes.
Pl. memóriahasználat terén földbe döngöli a konkurenciát, miközben gyors is.A videólejátszással vannak nehézségei, nekem pl. az 57-es verzióval a 1080/60fps videók közül néhány tudott akadni. 1 vagy 2 verzió után ki is javították, nekem a mostani verzióval is tökéletes minden GCN1-en.
(#4918) solfilo: A VP9 és az x265 nem ugyanaz. Előbbit csak a Polaristól tudja az UVD. Az MPC-HC-ban is beállítás függő, használja-e az UVD/DXVA képességeket avagy sem.
-
Norman M249
tag
válasz
Norman M249
üzenetére
Foxi kuka, még toltam 3 próbát és egy esetben sem volt beragadó foxi, órajel maradt.
-
Bocs, tudom nagyon off, de erről jut eszembe: Hogy lehet megbizonyosodni, hogy megy e a VP9 gyorsítás? Chrome alatt próbáltam egy Bristolos notival (A10-9600P, szóval mennie kéne 1080p-n), de kb olyan prociterhelésen ment az 1080p yt lejátszás, mint a VP9-re nem képes A8-7600-amon, szóval mintha nem gyorsított volna semmit.
4K lejátszási képességek teszteléséhez jó az MPC-HC? Csak mert egy A8-7410 (Carrizo-L) notival próbáltam 4K HEVC lejátszást tesztelni MPC-HC-val, de nagyon szaggatott. Az APU-ban elvileg UVD 6 van.
Ezzel a videóval néztem: [link]Bár lehet ez az állítás a Carrizo-L-re nem igaz, így hiába próbálkoztam.
The UVD 6.0 decoder and Video Coding Engine 3.1 encoder were reported to be first used in GPUs based on GCN 3, including Radeon R9 Fury series and "Carrizo"-APUs,[15][16] followed by AMD Radeon Rx 300 Series (Pirate Islands GPU family) and AMD Radeon Rx 400 Series (Arctic Islands GPU family).[17] The UVD version in "Fiji" and "Carrizo"-based graphics controller hardware is also announced to provide support for High Efficiency Video Coding (HEVC, H.265) hardware video decoding, up to 4K, 8-bits color (H.265 version 1, main profile) -
Norman M249
tag
Jaja, megy is vissza a rókalyukba (parkolópálya) ,csak meltdown és spectre miatt használtam újra, mivel őt ajánlották, mert az 57 vagy 58 verziótol beépítettek valamit ami megnehezíti ezeket a támadásformákat. Engem inkább (csak) a spectre zavart. Viszont ,ha jol emlékszem,akkor a jelenlegi chromba is beépítettek valami hasonlót De az is lehet, hogy tök hülyeségeket írogatok itt, de mindegy is, foxika jelenleg nagyon nem ajánlott.
Megy is vissza a januari driver.UI. még egy érdekesség, YT elindit (foxin) , majd bezár, órajel beragad, feladatkezelőbe be, marad futó foxi, bezár és tessék az órajel visszaáll. LOL

-
PuMbA
titán
válasz
Norman M249
üzenetére
A Fox régen jó volt, de most már 2-3 éve egyértelműen a többi böngésző mögött van

-
Norman M249
tag
válasz
Norman M249
üzenetére
Na ne már! Úgy néz ki FIREFOX bug... lol
Reddit : I had the same problem. I noticed that after I played a video in YouTube with Firefox, the GPU usage gets locked to 100% and it doesn't come back down even after l close the application. It's a Firefox bug. It doesn't happen on other browsers. I recommend you use this extension
És tényleg, chrome alatt YT FHD Gpu 100% Activity órajel 358mhz (1300 helyett) éssss yt kilő órajel helyreáll.
Grat FOXI

-
Norman M249
tag
válasz
távcsőves
üzenetére
Kénytelen leszek kipróbálni valami non adrenalint mert amivel eddig néztem :
-17.12.1-dec11
-17.12.2-dec19
-18.1.1. jan18
Az összes azzal szórakozik, hogy YT videók után egyszerűen tartja a 100% azaz 1300-as órajelet, a memoria visszaáll alapértékre, de gpu z szerint igy a fogyasztás 22-30w körül alakul idle. Ok, ez régen tök dicséretes volt, manapság meg vérciki. A kézi orajel szabályozásra ugyan reagál, de ,ha ismét alapértelmezettre állítom, akkor az automata órajel szabályozás megy a levesbe és ua visszaáll 1300-ra. Eddig csak a kijelentkezés vagy restart után hajlandó normálisan működni, persze lehet még megoldás, hogy ne nézzek yt-n semmit XD. X800GTO- óta csak radeonjaim voltak és soha nem volt komolyabb gondom a driverekkel, de ez most megdőlni látszik. -
T0mBd1gg3R
veterán
Ha növelnék a termelést csökkenne a hiány, és nőne a bányászás sebessége, ami lejjebb nyomná a VGA árakat és a kriptovaluta árfolyamokat is, ami szintén lejjebb nyomná a keresletet. Ez egy ördögi kör, igyekszenek meglovagolni a hullámot és a lehető legtöbb pénzt kivenni belőle. Persze ha elkezdenének féláron olyan kártyákat árulni ami csak napi 12 órát működik akkor a gémerek igényei is ki lennének elégítve

-
komi77
senior tag
válasz
snecy20
üzenetére
Nekem az is vicc, hogy globális jelenségről van szó és nem tudnak tenni ellene. Félnek ha többet gyártanak rájuk marad? Kb két éve nincs új termékvonal a high-enden túl. Ha így folytatódik még egy-két évig nem is kell újabb cucc. Akkor viszont gyárthatnának többet is. Maguk a termékek is azt sugallják, hogy nem a gémereknek készültek hanem bányászatra. Lassan ezért fordulnak el sokan a pc-től. Meg a memó áraktól. Ott is mitől van készlethiány mikor csökken a kereslet és már az újabb memókat fejlesztik? Nem más ez mint üzlet, qva nagy üzlet.
-
kisza25
félisten
válasz
snecy20
üzenetére
3GB-os, kifogy a vRAM-ból, ha beállítok 2 dolgot fullHD alatt ultrára (AA és textúra, minden más verylow) elfogy a VRAM és pár kör után leesik az FPS olyan szintre, mint a gtx 1050ti-nél, közben meg a GPU 50- 60% megy csak, mert nincs ami kiszolgálja
az 1050ti vel 3,8GB körül fogyasztott a VRAM-ból, azért is gondolom, hogy ez a hiba
másrészt 70k vettem és, most 120k a boltokban, vegyék vigyék, alig várják, hogy megjöjjön a cserekártyám (pontosabban már amit rendeltem, mert nem tudta ipon cserélni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A szokásos oldalon nincs fent.

De majd rákényszerítem, leszedem és csak egy lesz rajta.
Melyik böngésző az ajánlottabb?