Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DjDanee87

addikt

válasz jilian #3721 üzenetére

Szerintem ez a TOP csak marketingfogás az Asustól. Véleményem szerint pontosan annyival több, mint bármelyik más gyártónak a tuningolt (OC) kártyája. Nem hiszem, hogy különösebben feszegetik a határait. Sőt az alap tuning is nevetséges 75 MHz, közben mindenhonnan azt hallani mekkora tuningbajnok a 7900 széria (nyilván, ha a TDP miatt lett visszafogva)

Szerintem! ha tényleg annyira válogatják, nem 75 Mhz tuningal adnák el.

Bár ezt már szerintem leírtam korábban.

Ami a hűtését illeti: sajnos nem tudok személyes véleményt írni DC2ről, csak tippelni tudok, hogy nem jobb/halkabb mint a többi gyártó egyedi hűtése csak azonos. Eddig volt Gigabyte egyedi hűtéses 5770em, és most van 6970em (Windforce 3 hűtéssel) és várom, hogy megérkezzen hozzánk is a 7970. Szakítok a korábbi szokásommal és megnézem miért van ekkora felhajtás a DC hűtés körül :) Csak találgatás, nincs valóság alapja, de szerintem a Gigabyte hűtése lesz a halkabb. Remélem nemsokárra meghallhatom az Asus hangját is.

szerk: Cybertrone nyilván nem lesz hangtalan, de hatalmas a különbség a hangban. Mostani kártyám 60%os ventivel tartja full terhelés alatt a GPU-t 65 fokon. Néztem 60% és 100% közt a különbséget CCCvel és 100%on már van hangja ennek is, de még ott sem közeleíti meg azt a brutális hangot amit refek produkálnak (YouTube szerint legalábbis, nem volt még ref kártyám). A 60% meg alig hangosabb az alapjáratnál és ennél több nem is kell, hogy lehűtse a kártyát.

Új hozzászólás Aktív témák