Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Szerintem ez a TOP csak marketingfogás az Asustól. Véleményem szerint pontosan annyival több, mint bármelyik más gyártónak a tuningolt (OC) kártyája. Nem hiszem, hogy különösebben feszegetik a határait. Sőt az alap tuning is nevetséges 75 MHz, közben mindenhonnan azt hallani mekkora tuningbajnok a 7900 széria (nyilván, ha a TDP miatt lett visszafogva)
Szerintem! ha tényleg annyira válogatják, nem 75 Mhz tuningal adnák el.
Bár ezt már szerintem leírtam korábban.
Ami a hűtését illeti: sajnos nem tudok személyes véleményt írni DC2ről, csak tippelni tudok, hogy nem jobb/halkabb mint a többi gyártó egyedi hűtése csak azonos. Eddig volt Gigabyte egyedi hűtéses 5770em, és most van 6970em (Windforce 3 hűtéssel) és várom, hogy megérkezzen hozzánk is a 7970. Szakítok a korábbi szokásommal és megnézem miért van ekkora felhajtás a DC hűtés körül
Csak találgatás, nincs valóság alapja, de szerintem a Gigabyte hűtése lesz a halkabb. Remélem nemsokárra meghallhatom az Asus hangját is.
szerk: Cybertrone nyilván nem lesz hangtalan, de hatalmas a különbség a hangban. Mostani kártyám 60%os ventivel tartja full terhelés alatt a GPU-t 65 fokon. Néztem 60% és 100% közt a különbséget CCCvel és 100%on már van hangja ennek is, de még ott sem közeleíti meg azt a brutális hangot amit refek produkálnak (YouTube szerint legalábbis, nem volt még ref kártyám). A 60% meg alig hangosabb az alapjáratnál és ennél több nem is kell, hogy lehűtse a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest