Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MM
őstag
válasz
belinho #36469 üzenetére
Szerintem vegyél vissza kicsit a grafikából, a CPU-t pedig küldd meg 4Ghz körülre legalább.
Az alap ULTRA beállításról a textúrákat vissza vettem 4096-ra, és a tömörítést engedélyeztem, gyönyörűen megy az új Wolfenstein. Amígy csak simán Ultra beállítás volt, nagyobb tereknél azért érezhetően leesett az FPS. Nem hiszem, hogy proci limitbe ütköznél, a gyenge GPU kihasználtság inkább a maximált FPS miatt van.A lenti képet az alábbi konfiggal lőttem:
i7-4770K@4,3Ghz
Asus R9280X@1100/1600
Catalyst 14.4 whql
VSync OFFValószínűleg frissítenem kéne az AB-t, mert nem méri az FPS-t, de érzetre folyamatosan a 60 megvan.
Szintén érzés alapján, ez azt is jelenti, hogy VSync OFF mellett az FPS 60-ra van maximalizálva, amit igen szerencsésnek tartok, és csodálkozom, hogy a mai napig milyen kevés motor/játék használja ezt az alap beállítást. (COD Ghosts-nál volt még ez alap.) Nincs felesleges hőtermelés, ahogy ez a csatolt képen is látszik, és sokkal simábban is fut a játék.Mielőtt valaki javasolná: VSync ON nálam szóba sem jöhet, mert az input lag érezhetően megnő minden játéknál, ha bekapcsolom, illetve ha mégis épp 60 fps alá esne kicsit, az már egyből 30/45... szóval használhatatlan szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest