- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
DroiDMester #32346 üzenetére
Nem szenvedek most ezzel. Most kezdődik a Win7 install... Majd ha fent van, be van álítva majd akkor fogok szöszögni a hasonló dolgokkal. De addig lehet jön még friss tulaj, és előbb megnézi, mint én...
-
HSM
félisten
válasz
DroiDMester #32346 üzenetére
Nekem a GPU-Z-vel ha menteni próbálok, csontrafagy a gép...
Úgyhogy én Atiflasht használtam eddig. Ha valaki tudja, miért csinál ilyet a GPU-Z sokat segítene, mert leformáztam az Atiflash-os pendrive-omat, és mot csinálhatnék újat...
Amúgy valamelyik tesztjében olvastam a sima Lightningnak, hogy az egyik BIOS egy feszültségzáras normál BIOS, míg a másik lezáratlan, magasabb limitekkel és kikapcsolt védelemmel és kiakpcsolt energiatakarékossággal (nem kapcsolja le kis terhelésen a fázisokat) működő, elsősorban LN2-es tuninghoz való. A kártya leírása amúgy nem mond erről semmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest