Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
szasanyi #27711 üzenetére
N.Ferry, Gróf..., Eleven82, haddent, szacsee, szasanyi köszönöm! Kicsit felpörögtek az események, a Vaterán megvették a "régi" kártyámat, kénytelen leszek gyorsan dönteni, milyen 7950 legyen az utódja. Ha jól értem, boostos nem jó. Tudom válaszoltatok már, de azért rákérdezek: Asus, vagy Saphire gyártóktól, pontosan milyen típust keressek és akkor Asus, vagy Saphire. Szerintem a boltban Powerkolort macerásabb beszerezni, ezért nem soroltam fel.
(#27707) Gróf...: a router a bejárati ajtóm felett, messze van és a 3 éve történt lakásfelújításnál hülye fejemmel nem építettem ki a falban UTP-t, pedig a koax mellett elfért volna, utólag meg nem akarok falon kívül, így maradt a WiFi meg egy drága router...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest