Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
gaben82 #25378 üzenetére
Persze, hogy tök fontos védekezni az ESD ellen, de azért az úristen, kössük magunkat a radiátorhoz, mert húdemennyire baj lesz is túlzás.
A mérnököknek is igazuk volt, de tegyük hozzá, sokkal rosszabb dolog is történhet, minthogy a usernél tönkremegy az ESD után, például az, hogy nem megy tönkre, és elkezd mondjuk egy bizonyos funkciónál bohóckodni.
Instabilitás, egy-két apróbb furcsaság, bármi előfordulhat. Én az ilyen meghibásodásokat rühellem a legjobban, marha nehéz előidézni, bizonyítani, de az életed meg tudja keseríteni.
Egyszer sikerült is amúgy egy jó kis ESD csapást mérnem gondatlanságból egy memóriamodulra, hú de nagyon beszartam, de szerencsére nem lett baja, egy egész hétig teszteltem utána memtest-el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Xbox Series X|S
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen autót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest