- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz
erik22 #34725 üzenetére
Attól,h most Giga vagy Asus,attól még ugyan akkora erő van bennük,ezért jó h visz mindent,én arra gondoltam,h mennyire megbízható...ciripel-e,bs előfordul-e,a háromventis változat mennyire hangos,stb..
Steve198310: Igazából nekem sincs kedvenc márkám,csak mivel most ilyenem van és jókat is olvastam róla,azért gondoltam...de nekem ugyan olyan jó mondjuk egy MSI is.
Rákerestem erre a kártyára,amit ajánlottál és kijött ez a vidi:[link] Itt nem azt mondja,h jár hozzá játék meg kedvezmény?
Viszont itt meg azt írja,h nem jár ehhez semmi. -
katt777
félisten
válasz
erik22 #34481 üzenetére
Sapphire HD7870XT. Ilyenem van, minden szempontból király. Csökkent fesz, nagy tuningpotenciál, halk működés, jó hűtés, semmi hiba, pedig hidd el, ha bármi rejtett gebasz van, én megtaláltam volna.
Árat most nem tudok, én használtan szereztem 60k alatt.
emiki6: Túlhajtás, degradálódás következménye, nem az öregedésé. Ezért nem kell max (stabil) tuningon használni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest