Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Skyhunter őstag válasz  spyro1411

üzenetére spyro1411

üzenetéreTavaly 1 hónap erejéig volt GTX570-em....utána visszaváltottam ATI-ra. Nemcsak IPS-en jön elő a színkülönbség, Nvidiának talán egy hangyányival élesebb képe, az ATI-nak meg elég szembeötlően kellemesebb színvilága van a vetélytársnál. Talán az LCD-plazma különbséghez tudnám hasonlítani. Az én Sapphire 7870-emmel maximálisan elégedett vok, MSI 6950-ről váltottam....kevesebbet eszik, csendes, hűvösebb, és még jobban teljesít is.  Sajnos elég sokat buktam a cserén, de az eredmény kárpótolt.A Sapphire olcsó és jó, a hűtése az egyik legjobb a piacon. Sajnos elég sokat buktam a cserén, de az eredmény kárpótolt.A Sapphire olcsó és jó, a hűtése az egyik legjobb a piacon.
- 

BullZeye veterán válasz  spyro1411

üzenetére spyro1411

üzenetéreVolt szerencsém mindkettőhöz egy próba erejéig. Nvidianal voltak olyan hibák játékokban, hogy ugráltak a textúrák, és megjelentek érdekes alakzatok. Sőt All Points Bullettin-nél zöldek voltak az emberek. UV zölden világítottak már messziről. Ezek driverk hibák voltak, AMDnél ilyenet sose tapasztaltam. Eladtam 5db Nvidia 560as kártyát, abból 3at vissza akartak hozni, mert azt hitték hibásak. Közbe kiderült ezek általánosak, és csak driver hiba, amit javítanak idővel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sajnos elég sokat buktam a cserén, de az eredmény kárpótolt.A Sapphire olcsó és jó, a hűtése az egyik legjobb a piacon.
 Sajnos elég sokat buktam a cserén, de az eredmény kárpótolt.A Sapphire olcsó és jó, a hűtése az egyik legjobb a piacon. 

Egyébként nem értettelek félre, csak arra utaltam, hogy ne nagyon keress logikai összefüggést az árakkal, mert nincs. Ennyi, mert így döntöttek.
 Egyébként nem értettelek félre, csak arra utaltam, hogy ne nagyon keress logikai összefüggést az árakkal, mert nincs. Ennyi, mert így döntöttek. 
								![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)