Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
bajzal
üzenetére
A fagyás nem power limit okozta dolog. Az kvázi azt jelenti, hogy az adott órajelen, az adott feszültséggel instabil a működés. Ha stabilizálni akarod az adott órajelen, a feszültséget kell emelni (jó hűtést feltételezve). Feltéve, ha bírja fizikailag a chip, illetve elbír a többlet hővel a hűtője.
Vissza kell lapozni, sokan leírták, náluk meddig lehetett tolni az órajelet. Szvsz annyira nem érdemes ezeknél erőltetni, elég sok elhullik mostanában közülük. Az itthonit én sem kergetem 1.1GHz fölé, azt még kényelmesen tudja hűteni nyáron is a hűtője.
Mindenesetre túl sokat ne akarj tőle: az egy gyárilag erősen OC -zett 7870, kb a technológia határáig kihajtva. Anno azért vettem én is sima 270 -est, mert azon még lehet okozni értékelhetőnek nevezhető túlhajtást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Amazon
- Renault, Dacia topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest