- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
Ciccuka #54880 üzenetére
Idegesíted te magadat...
Aztán mesélj, mit nem adtak ki akkor? Valami telepíthető MP3 vagy fotosoppingolt' cicás képet találtál ott, ahol én pl működő drivert? Vagy a te önkényesen átfabrikáltad a driver fogalmát, hogy ami nem WHQL, az már nem is lehet driver?
Én működő drivert töltöttem le az adott linkről, ami köszöni szépen, de jól működik. Használni szeretném, tökéletesen működik, és nálam nem vallás, hogy csak WHQL drivert kaphat a gép.U.i.: az asszony gépében lévő, állítólag elég válogatós HD7790 is hiba nélkül dolgozik vele.
-
bozont
veterán
válasz
Ciccuka #54880 üzenetére
Mondjuk azt elmondhatná már valaki, mivel tud többet egy WHQL driver hogy ennyire megy a sírás érte. Nem egyszer volt már komolyabb probléma ilyennel is és nem csak AMD oldalon.
A másik meg, én még mindig a 14.4-est használom és nagyon jól működik, egyelőre nem találkoztam semmi indokkal a váltásra. A GTA5 is szépen fut vele pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest