- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
Ciccuka #54880 üzenetére
Idegesíted te magadat...
Aztán mesélj, mit nem adtak ki akkor? Valami telepíthető MP3 vagy fotosoppingolt' cicás képet találtál ott, ahol én pl működő drivert? Vagy a te önkényesen átfabrikáltad a driver fogalmát, hogy ami nem WHQL, az már nem is lehet driver?
Én működő drivert töltöttem le az adott linkről, ami köszöni szépen, de jól működik. Használni szeretném, tökéletesen működik, és nálam nem vallás, hogy csak WHQL drivert kaphat a gép.U.i.: az asszony gépében lévő, állítólag elég válogatós HD7790 is hiba nélkül dolgozik vele.
-
bozont
veterán
válasz
Ciccuka #54880 üzenetére
Mondjuk azt elmondhatná már valaki, mivel tud többet egy WHQL driver hogy ennyire megy a sírás érte. Nem egyszer volt már komolyabb probléma ilyennel is és nem csak AMD oldalon.
A másik meg, én még mindig a 14.4-est használom és nagyon jól működik, egyelőre nem találkoztam semmi indokkal a váltásra. A GTA5 is szépen fut vele pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest