- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Gainka #54270 üzenetére
Az igen.
"elhadjak" - nincs ilyen magyar szó, de még hasonló sem. Kicsivel több fogalmam van a játékokról, mint neked
Steve198310: Teszteltem, vazze! És FPS-t néztem (280X-nek minőségi beállításokkal 4-5FPS, azaz kb. 10% előnye volt a XT-hez képest, ami gyakorlatilag 0, mert nem látod, hogy 45 v. 50), nem MHz-et, mint az idióták. Annak a véleménye meg a legkevésbé sem érdekel, aki minden szart benyal a netről, vagy csak nem képes elolvasni, mi van egy grafikonon, vagy netán alá írva.
Szemlátomást az általam linkelt grafikonokat viszont egyik nagyokos észosztó sem nézte meg.
Sorra olvastam ITT és C topicban is az R9-esek különböző hibáiról, miközben 78x0 karikon egyik sem jelentkezett.(kezdjük pl. a BS errorral...
)
Nemt0m12: Végigtoltam BF4-et Afterburnerrel, tuninggal, 1x DX, aztán Mantle módban is, soha nem okozott problémát.
Ha ilyet tapasztaltál, ott user error van.
raubisoda: Ezt a hibát a C profil kézi konfigurálásával elkerülheted. Tegyél minden bővítésre/felülvezérlésre/kiváló minőségre, optimalizálásokat kapcsold ki. Anélkül DX és Mantle is kivághat, drivertől függően. 14.12 hotfixszel nálam működött, 14.12 Mantle dobott ki, 14.11b2 meg DX-ben.
szkink: ASUS-t szerintem sem. Nekem 2 HD4870-ből 3 volt rossz. Nem vicc, a 2. egy ugyanolyan hiba miatt gyárilag javított volt. 1x 1 Sapphire 3870-et kellett gariztatnom fél évesen. Újabbakról én sem hallottam rosszat.
bozont: Csak ezt nem hiszi el nekünk egyetlen FX-es sem, hiába írtuk le 1000X. Mondjuk nálam 6800K-ról váltva nem volt grafikai gyorsulás, de én minden grafikát maxon használtam 1080p, oda meg ezek alá a kártyák alá az is elég alapon.
Sarkadi: Alapból be sem jön a csempe, ha nem érintőképernyőd van. Fel kell tenni egy Classic Start menüt, aztán hadd szóljon, nem kicsit jobb, mint a W7. Nekem csak a jó skinek hiányoznak, W8-hoz az összes nem ér egy kupac szart sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest