Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Gainka #54270 üzenetére

Az igen. :K "elhadjak" - nincs ilyen magyar szó, de még hasonló sem. Kicsivel több fogalmam van a játékokról, mint neked ;) :P

Steve198310: Teszteltem, vazze! És FPS-t néztem (280X-nek minőségi beállításokkal 4-5FPS, azaz kb. 10% előnye volt a XT-hez képest, ami gyakorlatilag 0, mert nem látod, hogy 45 v. 50), nem MHz-et, mint az idióták. Annak a véleménye meg a legkevésbé sem érdekel, aki minden szart benyal a netről, vagy csak nem képes elolvasni, mi van egy grafikonon, vagy netán alá írva. :DDD Szemlátomást az általam linkelt grafikonokat viszont egyik nagyokos észosztó sem nézte meg. :(((
    Sorra olvastam ITT és C topicban is az R9-esek különböző hibáiról, miközben 78x0 karikon egyik sem jelentkezett. :U (kezdjük pl. a BS errorral... :P )

Nemt0m12: Végigtoltam BF4-et Afterburnerrel, tuninggal, 1x DX, aztán Mantle módban is, soha nem okozott problémát. ;) Ha ilyet tapasztaltál, ott user error van.

raubisoda: Ezt a hibát a C profil kézi konfigurálásával elkerülheted. Tegyél minden bővítésre/felülvezérlésre/kiváló minőségre, optimalizálásokat kapcsold ki. Anélkül DX és Mantle is kivághat, drivertől függően. 14.12 hotfixszel nálam működött, 14.12 Mantle dobott ki, 14.11b2 meg DX-ben.

szkink: ASUS-t szerintem sem. Nekem 2 HD4870-ből 3 volt rossz. Nem vicc, a 2. egy ugyanolyan hiba miatt gyárilag javított volt. 1x 1 Sapphire 3870-et kellett gariztatnom fél évesen. Újabbakról én sem hallottam rosszat.

bozont: Csak ezt nem hiszi el nekünk egyetlen FX-es sem, hiába írtuk le 1000X. Mondjuk nálam 6800K-ról váltva nem volt grafikai gyorsulás, de én minden grafikát maxon használtam 1080p, oda meg ezek alá a kártyák alá az is elég alapon.

Sarkadi: Alapból be sem jön a csempe, ha nem érintőképernyőd van. Fel kell tenni egy Classic Start menüt, aztán hadd szóljon, nem kicsit jobb, mint a W7. Nekem csak a jó skinek hiányoznak, W8-hoz az összes nem ér egy kupac szart sem.

• kovsol

titán

válasz Gainka #54270 üzenetére

Majd talán ha 50k körül beáll az ára. Most szerintem annyira best buy kártya nincs az 50-60e Ft arfekvesben.

Új hozzászólás Aktív témák