Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
milchiboy
csendes tag
válasz
csib41
üzenetére
Nekem csak AMD-kártyám volt, ezért csak korlátozott az összehasonlítási alapom. Egy biztos: Mind a két vezető kártyagyártóra sok panasz van a driverek miatt. Nagyon játék- és személyfüggő, hogy kinek milyen a tapasztalata. Személy szerint én nem érzem, hogy akkora lenne a tragédia, de ez már lehet, hogy a megszokás. De az sokat mond, hogy nálam pl. a Hydravision (a Catalyst opcionális asztalkezelője, ami nélkül az eyefinity a hétköznapi alkalmazásokban élhetetlen) nem akar feltelepülni magától, igencsak meg kell erőszakolni hátulról (és írtam az AMD-nek, de válaszra sem méltattak). Ha mérlegelem a problémákat, és az árakat, plusz nézve a "zöldpárti" fórumozók tapasztalatait, szerintem vállalható ennyi kompromisszum, de azért tény, hogy NAGYON alkalmazásfüggő a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő