- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
katt777 #52760 üzenetére
Aha, értem. A javított AB, melyről leakasztottam a HW infot közben, mert már látom a többi hőfokot és így nem kell több lassító tényező, elég az fps, meg a gpu hőfok.
Én is több profilt használok - illetve van egy minimál büdzsé alap, de a kártya cca. 0.96V alatt nem is indul el (kb, most laptopról vagyok 10 napig, nem emlékszem a pontos értékekre). Asszem 760/800 a max. sebesség mindehhez, de úgyis a 2D alap fut többnyire a 300-as gpu-val.
De leginkább ha nem játszom (és nagyon ritkán játzom mostanság már) akkor az Intel HD-re kapcsolok és ha hetekig így van, akkor egyszerűen lehúzom az AMD csatiját is, ennyit a fogyasztásról, meg zero core ökörségről(#52761) belinho @ a boost baromság fogát gyorsan ki lehet húzni egyrészt azzal, hogy feltolod a csúszkát +20%-ra, másrészt "force constant voltage-et" adsz meg az AB-nek. Ilyenkor az esetek túlnyomó többségében nem ugrál a feszültség. Volt, akinél előfordult egyenetlen terhelésen, de ez szerencsétlen ritkaság.
-
belinho
senior tag
válasz
katt777 #52760 üzenetére
Attól függ mit tekintesz gyári fesznek!
Ha az alap 925mhz-hez tartozó órajelet, akkor nekem is csak 1,156V az alapfesz.
Viszont boost 975mhz-en szépen megkínálja 1.2V-al, és ennek nálad is így kell lennie, mert neked is boost-os kártyád van.
Én pl a boost feszt tekintem gyári fesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest