- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbi73
senior tag
válasz
motown5l #51372 üzenetére
Azért még egy pár dolgot még nézzél meg a kártya érdekében ,. Mondjuk , lehet a pci slot " is koszos esetleg . Mozgassál meg minden csatlakozót ami a vga - val kapcsolatos . Driver csere , utoljára meglehet próbálni az órajel visszavételt , de akkor eleve hibás a kártya ha nem bírja a " gyári órajelét .
Az alaplapi csatlakozóról (6 pin ) , én úgy tudtam hogy az a pci sinnek ,. és a északi hídnak , ad+áramot , de lehet nem így van ,.ez érdekelne most már engem is , mert nekem egy kábel van bele dugva , a másik az gyárilag le van matricázva .
Közben még eszembe jutott hogy érdemes a venti fordulatot manuálisan beállítani ( Mondjuk MSI Afterburner ) , mert lehet " csak túlmelegedés miatt csíkoz .
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hegesztés topic
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Bluetooth hangszórók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest