- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laca.1 #51273 üzenetére
PC-szervizt felejtsd el! Itt vagy PH-n, két oldalt olvasol és meglesz a megoldásod. Alant írta a kolléga, hogy milyen tápokat kéne venned. Nézz be a tápos topikba. Mondd meg, hogy kell egy minőségi 500W-os a konfigodhoz, 7850-hez, meg írd mellé, hogy még mid van.(proci elsősorban)
Úgyis FSP-t, Chieftec-et fogják ajánlani. Enyém egy XFX Pro 550W, akár ilyet is vehetsz, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 6000Ft-os tápokat meg tessék ugyan csak elfelejteni. Táp az talán a gépben lévő dolgok egyike, amelyen nem szabad spórolni. Még ha el is vinné a 6000F-tos 600W-os, akkor is nagy esély van rá, hogy leég, vagy elromlik és viszi magával a fél gépedet. Jobb esetben...
Szóval tessék minőségi, nem olcsó vacak tápot nézni.csabi0805: Neked is csak azt tudom ajánlani, mint lacának. Nézz körül házas topikban. Amúgy ez eléggé egyén függő ám. A mai házak maximum összeszerelési minőségben térnek el, meg egy két apróbb extrákban, de lényegében az összes jó. Figyelembe kell venni a kábelrendezés lehetőségét, azt, hogy beférjen nagy videokártya is, szélességet is, azt, hogy beférjen oda, ahova tervezed (asztal alá, fölé, mögé...), aztán ezek után jöjjön a végső szempont, hogy tetszik-e. Én házon nem spóroltam, mert úgy gondoltam évekig nem kell majd újat vennem. Coolermastert ajánlom én, elég neves márka házak terén, viszont nem olcsó. Kb, mint az audi az autóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest