Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
creedszl #49609 üzenetére
Mihez? Full HD-be nem kell több. C3 sem zabált többet, pedig fullban toltam. Thief Mantle-vel mondjuk majdnem megzabálja, 1940MB-ot is megeszik. A kari ára elég érdekes.
belinho: A Vsync-et hogyan kapcsolod ki? Mert akkor is aktív marad, ha játékból leveszed, és driverből is hiába.
Nekem is 2GB-os a karim, de nálam nem volt ilyen probléma (vagy megszokásból eleve userből indítottam).
Nem rémlik, hogy nálam lezuhogott volna az FPS. Hol történt ez, túl nagy forgalomnál? Vagy az elektromos soldatoknál? Ott az elején tapasztaltam, Totenkopfnál viszont nem, pedig annak a pajzsa eléggé effekt-telített.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen egeret válasszak?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest