Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Apollo_21
üzenetére
Na jó, ha mondjuk lekapcsol furmark alatt akkor az már nem olyan jó jel.
De tény, hogy a furmark olyan terhelést ad, amit játék közben sose fog kapni a kártya... De már legalább egy jel arra, hogy tényleg jobban melegszik az átlagnál. Egyébként azt hittem 270x-ről van szó.
Aztán most látom, hogy 7870 még a régi fajta dcu hűtéssel.
És látszólag tényleg nincs sok minden ramokon.szerk.:
A képen a GPU körül lévő kis csipek, összesen 8db, azok a ramok. 8x256MB így jön ki a 2GB vram.
-
kovsol
titán
válasz
Apollo_21
üzenetére
Ahogy nézem a VRM teljesen csupaszon van a kártyán. Esetleg ha valami alacsonyabb ramsönöket ragasztanál rá, akkor javulna a hőfok. Nem tudom mennyire férnének be a borda alá.[link]
Nem tudom az MSi és Sapphire féle fém borítás mennyit segít azokon a kártyákon: [link], de nekem volt még anno Sapphire 7870 kártyám amin volt, és ott nem volt túlzottan melegedős a vrm. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán most látom, hogy 7870 még a régi fajta dcu hűtéssel.