Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Monya78
üzenetére
Hát jó
én csak arra céloztam hogy ha monitorozom játék közben MSI AB-vel , akkor a fan speed nekem végig majdnem 18%-ot mutat
tehát olyan mintha nem is pörögne csak alapjáratok
na ezt szerettem volna megtudni, hogy ez miért ?! de hőmérséklet rendbe van ,max 65 fok volt 2 óra BF4 után..Na nem VRAM hibás a kártya ,(eddig nagyon úgy tűnik
) nagyon megszívatott ez a sniper elite, mert csak ebben a játékban jön elő amit mutattam a videóban , ma még csak tesztelgettem mindenféle programmal, egyiknél se jött elő semmi , játszottam 2 óra BF4-et semmi gond nem volt , AC4 úgyszintén , most az új AC liberation HD az is gond nélkül megy..,így közben utána olvastam dolgoknak, mivel nem eredeti a sniper elite
elég sokaknál jelentkezett grafikai hiba kinek milyen és kinek ,hogy jön elő , persze ez sem mindenkinek , na nekem így jött elő ..szóval nem vacakolok én driver cserélgetéssel egy játék miatt , uninstall lett belőle
na így gondoltam kipróbálom a "újabb" sniper elite nazi zombie army 2-őt , azzal meg 2 órát nyomtam és semmi gond nem volt vele ,semmi grafikai hiba nem jött elő, mindegy mit csináltam... szóval rám ijesztett rendesen

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
én csak arra céloztam hogy ha monitorozom játék közben MSI AB-vel , akkor a fan speed nekem végig majdnem 18%-ot mutat
tehát olyan mintha nem is pörögne csak alapjáratok
) nagyon megszívatott ez a sniper elite, mert csak ebben a játékban jön elő amit mutattam a videóban , ma még csak tesztelgettem mindenféle programmal, egyiknél se jött elő semmi , játszottam 2 óra BF4-et semmi gond nem volt , AC4 úgyszintén , most az új AC liberation HD az is gond nélkül megy..,így közben utána olvastam dolgoknak, mivel nem eredeti a sniper elite
elég sokaknál jelentkezett grafikai hiba kinek milyen és kinek ,hogy jön elő , persze ez sem mindenkinek , na nekem így jött elő ..szóval nem vacakolok én driver cserélgetéssel egy játék miatt , uninstall lett belőle
na így gondoltam kipróbálom a "újabb" sniper elite nazi zombie army 2-őt , azzal meg 2 órát nyomtam és semmi gond nem volt vele ,semmi grafikai hiba nem jött elő, mindegy mit csináltam... szóval rám ijesztett rendesen