Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Hali!
Meg lestem a jobb képességü GPU-t.
Nem jobb a GPU de nem is igen befolyásoló tényező a tuningban azt mondja DroidMester.
71,1% a GPU ami a Dual-x en volt az meg 80,5% volt
De ez meg megyen mint állat böfögés nélkül -
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Tegnap éjszaka kísérletezgettem, végül inkább visszavettem a feszt egy kicsit (1000Mhz@1,063V - 1050Mhz@1,206V) és csiszoltam a hűtő beállításokon is a biosba, hogy halkabb legyen. 3DMark, FurMark és Heaven Benchmark 4.0-val terheltem és stabil volt (és jóval kevesebb a hőtermelés is, gondolom a fogyasztás is csökkent).
Most 1075/1500 (GPU/RAM) Mhz-en jár és bírja ezzel a visszavett feszültséggel is.Én egy SAPPHIRE HD 7790 1GB GDDR5 DUAL-X OC-ról váltottam, egyrészt 1680x1050-es felbontáshoz már kevésnek bizonyult és 2 hónap után elő jött zörgő műanyag probléma..

7790-hez képest stock órajelen is 30-35%-kal gyorsabb és relatíve nem került sokba az upgrade, szóval én így is elégedett vagyok a kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nem jobb a GPU de nem is igen befolyásoló tényező a tuningban azt mondja DroidMester.