Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz miresz #41902 üzenetére

De ezt én is elismertem, nem? A 8 mag 8 mag, a 4 mag meg hiába erősebb, ha csak 4, sőt, még ha HT van is (4770K), de nincs kihasználva, vagy amúgy is max 30%.
    Single-ben teljesen érthető, csak azt nem írtad, és miközben többen írták, hogy BF4 alatt a multit értik, te már legalább a 4-ik vagy, akik (velem együtt) nem feltétlenül azt. :R
    Olyanról mondjuk nem hallottam, hogy ha van is némi CPU-limit, ne lehetne multizni Richivel.

mrhitoshi: :K Pontosan. Persze van, aki csak végigrohan a pályákon, de ha meg-megállsz körülnézni (ahogy a költő mondta), bizony rengeteg randaságot találni; persze nem csak BF4-ben.

Dany007: Nem érted az ilyen összehasonlítás lényegét. Arról van szó, hogy X pénzért megkapod az adott kártyát, amely eléri egy Y pénzért megvásárolható kártya teljesítményét, viszont, ha nincs pénzed az Y kártyára, akkor nagyon is számít a tudás. A 7870XT-m pl. teljesítményben le tudja nyomni a 7950-et, de nem tudtam volna utóbbit venni, még ha az is tuningolható is, másrészt főleg nem érte volna meg +22k-ért (+35%) max. +10% teljesítmény.

Új hozzászólás Aktív témák