- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
katt777 #40504 üzenetére
Elég csak elindítani egy Starcraft2 -t és máris ott a cpu limit, mert csak egy magot fog tekerni. Vagy egy Shogun Total war ami megint csak egy magot használ. Guild Wars2 multiplayerben is lazán lehet egy kártyával cpu limited, vagy egy BF3 multi 64 fős pályán, ez az utóbbi kettő pedig sok magos procikat is kihajtja. Nem csak VGA kártya kiszolgálására van ám a proci, és van olyan játék ami bezabál akármilyen procit, vagy pedig szarul van optimalizálva és azért limites.
Olyan játékok amiért én intelt vettem sírnának a 6800K mellett. Nekem is volt előtte FX procim, de én barom rengeteget játszok a csodálatosan optimalizált stratégiai játékokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest