- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
kovsol #40315 üzenetére
hát látod még is itt fikázzák, hogy inkább asus-t.. még a radiátorok is szépen fel vannak osztva 3 felé és abba rézcső vezeti el a hőt.. ennél már csak vapor hűtés lenne jobb.. vagy még az sem szerintem..
sapphireből alapból nem vennék Dual-x-et hangos és nem is egy hűvös kártya..
asus alapból kilőve nem teljesen vagyok kibékülve a vidikariukkal.. (alaplapban jók inkább szvsz)
MSI-t meg tényleg nem vennék írták több tesztben is, hogy mindig az volt a gyengébb hangosabb valakinek még magasfrekvenciás zúgó hangot is ki ad magas teljesítménynél..ezek tudatában mérlegeltem és vettem meg a gigát.. bár mindenki a saját pénztárcája szerint dönt. de így is ez volt szinte a legolcsóbb megoldás hardveraprós kollégától 3év garival zsír újonnan (bontatlanul)
ami jobban megérte volna talán az a sapphire toxic lett volna.. de nem egy ár/érték arány.. így inkább a giga maradt.. vapor se lehet rossz amúgy ( eléggé fasza technológia
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest