Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haly

őstag

válasz mexel #35982 üzenetére

Hát ha a felbontást veszed lejjebb, hogy tehermentesítsd a processzort, akkor van egy rossz hírem. Minél kisebb a felbontás, annál jobban dolgozik a proci, annál jobban limitál. És procilimitről meg akkor beszélünk, mikor a videokártya nem képes 99%-on dolgozni végig, mert a proci visszafogja. Na most ezt én igen könnyen elő tudom hozni, viszont könnyen el is lehet tűntetni. Nem értem egyébként miért olyan nagy gond ez a minimum 60 fps igény. (jöhetnek a habzó szájú emberkék, kiknek még 24fps is elég, mert onnantól egybefüggő videónak látja a szemünk a képkockákat...TV-n! De még helyenként ott is előjön ennek a hátránya, tessék megnézni 60fps-el egy kisfilmet, de ez teljesen más tészta. Erről is volt egyébként pont itt PH-n teszt! Közben meg is találtam: katt, ha valakit érdekelne. Moziban még jobban zavaró az alacsony framerate.)
    Visszatérve a témához, egy 7870-el BF3 multiplayer csutka maxon lazán megvan 60 fps körül, mégsem úgy használom, mert multinál baromi nagy előny, hogy van 100 fps-em is. Ez játékfüggő, mert pl GTA4-ben én régen 30 fps-ekkel is vígan elvoltam. Viszont pont olyan játékot néztél ki magadnak, ahova az i3 tényleg kevés lesz szvsz. Legalábbis egy i5, vagy bármilyen 4 magos megváltás lenne, sokkal folyékonyabb lenne a játék, nem lenne mikrolagg, stb...

Egy szó mint száz. Azt veszel amit akarsz, de előbb utóbb kelleni fog jobb proci, és az i3 a 7850 mellé kevés lesz sok helyen, de ettől még egyáltalán nem lesz használhatatlan! :N

• Kaci84

őstag

válasz mexel #35982 üzenetére

Én is ezt javasoltam neked. Csak nagyon fanoknak kell 40fps felett. Az esetek többségében a VGA előbb szokott elfgyoni mint a CPU. Nálam is így volt éveken át. Most is így van.

Új hozzászólás Aktív témák