- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Algotis #31821 üzenetére
Azt, hogy fel kellett kicsit tekerni a ventit, hogy a tesztek alatt is 90 fok alatt maradjon a VRM, illetve furmarkot se tudtam a szokásos 3 perceset lefuttatni, le kellett állítsam másfél perc után mert a VRM közeledett ahhoz a ponthoz, amit már rövid időre se tartok egészségesnek (110+ fok), így 107-nél offoltam, mert meredeken emelkedett még.... [link]
2003 óta használok játékos videókártyákat, sokszor tuningolva is így vagy úgy, és még egyszer se füstöltem el egyet sem, vigyázok az értékeimre, amikért megdolgoztam.(Egy gyárihibásam volt csak, ami már kibontásakor se működött rendesen, és pár hétre rá feladta a harcot.)
(#31832) SzlobiG: Én azt csinálom, játék előtt AB-ban tuningprofil be, apply, és így pontosan 4 kattintással, kb. 3 másodperc alatt be van állítva, ha elfelejtette előzőleg, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged