- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
zserbox #19271 üzenetére
Szerintem NV melett szól az is, hogy nem igazán hallottam arról, hogy ők mikro laggokra panaszkodnának. (megjegyzem én eddig AMD kártyával se érzékeltem ilyet) A frame latency egyenletesebben alakul NV kártyákkal. Szerintem +10% pénz amit megér max ez a teljesítményt nézve. 7850+10% 660, 7870+10% 660Ti. Viszont NV kártyáknál jóval nehezebb kifogni jól tuningolható példányt ahogy figyeltem a fórumot. Gondolom ez arra vezethető vissza, hogy az NV korlátozta már a feszültség állítási lehetőségeket.
(#19274) belinho ezzel az a gond, hogy ha tegyük fel nekem egy héten belül szükségem lenne egy VGA kártyára, akkor kicsi az esély, hogy majd megint le lesz árazva 63k -ra a 660ti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest