Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
A hűtését valóban eltalálták, de ez nem az első eset, mert a 7950 PCS+-on lévő két ventis verzió is nagyon jól hűt és nagyon halk. Mondjuk az látszik a tesztből, hogy inkább a csendre törekedtek. Illetve elég komoly tuningot kapott a kártya. Ami viszont érdekes, hogy terhelés alatt 1,26V-on üzemelt a kártya, ami elég magas.
-
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
seederking
üzenetére
Játéktól is függ, de ha 3,8-4G-n fogod járatni és még az nb-t is húzod, akkor jó lesz azért.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
seederking
üzenetére
Attól függ milyen jó példányod van, de van olyan, ami alapfeszen viszi a 4G-t. Egyébként fog hagyni a vga-ban az X4, de feltolod a beállításokat és, akkor inkább vga limit lesz.
-
DanielXXXV
nagyúr
Akinek ez a villogós problémája van szerintem írja meg melyik driverrel csinálja ezt, mert szerintem azzal lesz a gond, furamód szaporodtak meg hirtelen a problémák egy időben.
-
DanielXXXV
nagyúr
Valaki tudna nekem tolna egy Lost Planet 2 benchet 1680x1050-ben alapon és egy kövér tuningal?
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Elég kevés az a 1,075V, össze korábbi tesztben 1,21V-ket írtak.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Egy GTX680 vagy 7970 vagy ezekből SLI/CF és már nem is elég. Az, hogy neked mindenre elég, az egy másik dolog. 7850 mellé jó lesz.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Az alap 7850 nem sokkal erősebb az 1000/1200-ra tuningolt 6870-nél. Csak, akkor van értelme cserélni, ha a 7850-et is húzod.
Petyyyyy: Magasa felbontáson elég lesz a 7850 mellé, de azért nem elég közel sem mindenre.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Egy az, hogy kíváncsi vagyok, hogy mit megy a kártya. A másik, hogy tudom mennyi tartalékom van még, ami néha azért jól jöhet. Pár kattintás és van mondjuk +20%-om, ami már, akár a nagyobb testvér alapórajeles teljesítményét is hozza(ez persze kártya függő).
Nálam tuning mellett is szépen visszaveszi magát, nem marad fix órajelen. -
DanielXXXV
nagyúr
Én 24/7-re eleve nem növelném a feszt, mert nem látom értelmét, annyit nem hoz, mint amennyit árhátat, benchek erejéig oké, mert az csak rövid időtartam. Természetesen minden esetben megfelelő hűtés kell. Mondjuk, ha picit növeled a feszt, akkor valószínűleg az annyira nem rövidíti le az élettartamot. Szerintem a +0,1V az már elég sok tartósan, lehet, hogy kibírja, de kb. 0 haszna.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem az AB-el van a gond, hanem magával a szoftveres méréssel, nem tudják pontosan meghatározni, de erről Abu többet tudna mesélni.
Ezt meg, így elég nehéz megállapítani, mert a Nv és az Ati is teljesen másképpen kezeli a memóriatúlcsordulást. Ugyanabban a környezetben, ugyanakkora vrammal utóbbi érezhetően jobb ebben. -
DanielXXXV
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
AB sem tudja pontosan kiolvasni, hogy mennyi vramot használ a játék.
(#1755) Winne: Ha nem feszeled, akkor nagy valószínűséggel nem fogja, értve ezt megfelelő hőmérséklet mellett.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ahogy mondod: a 11 lefossa, milyen proci van alatta, olyan vga limites.
Igen, tesztekben 1,21 körül volt megadva a 7850 és a 7870-nek is.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Milyen kártyád van pontosan?
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
Nem rossz, de ilyen áron Sapphire ellen nincs esélye.
zsámoly: Hibás a kártya(vram hiba), ez még az agyon ajánlott Sapphire-ral is előfordul. Vidd vissza gariztatni.
Ha komoly gond lenne a kártyával(Vram pl), akkor csökkentett módtól kezdve, mindenhogy csíkozódna. - Közel sem biztos. Nekem már volt 4850 hibás, ami driver nélkül volt csak ok, mint a tiéd. Nálad is lehet csak kezdeti jelek, elképzelhető, hogy adott időn belül már Biosban is csíkozni fog.
-
DanielXXXV
nagyúr
Ez erősen attól függ kategória. Mennyi közöttük az ár difi, mennyi gar van a 6970 és milyen hűtésű stb. Szimplán: A 6970 erősebb alapon, de azokat nem igen lehet húzni, erős táp kell alá, meg kell nézni milyen hűtés van rajta, mert a ref pl baromi hangos. 7850 sokkal kevesebbet eszik, a legtöbb hűtése jó/halk, jól húzható, drivereket már erre írják.. Döntés a tiéd.
-
DanielXXXV
nagyúr
A Radeon HD 7850 és 7870 alapértelmezett beállítások mellett rendre 130 és 175 wattos limittel rendelkezik. Az előbbi termék esetében egy 6 tűs PCI Express tápcsatlakozó használata szükséges, így a tuning melletti fogyasztás maximum 150 watt lehet, ám az utóbbi kártyára már két ilyen konnektor került, ami 225 wattos maximumot jelent. - [link]
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
akela91
üzenetére
Akkor az stabil még, mert ha jól értettem csak instabilitás esetén vesz vissza.
Winne: Ezek a kártyák nem fognak túlmelegedni, bár nálad elég szűkös a hely a cf miatt(plusz még van köztük egy hangkari is). Nyáron 80ig elmehetsz, de ha szükséges írsz egy agresszívabb ventiszabályzást.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
szmegma
üzenetére
A táp fölösen erős, egy minőségi 500-as is bőven elég lenne, pl CTG-500. Ha tuningolni akarsz én komolyabb lapot vennék, pl Asus P8Z77-V, annak már legalább 8+4 fázisos tápellátása van, nem 4+2. A cpu hűtő is kevés, ha bírja is hűteni, akkor elég hangos lesz, inkább vegyél egy 12cm-es ventivel ellátott példányt, pl egy Freezer 13Pro.
-
-
DanielXXXV
nagyúr
-
DanielXXXV
nagyúr
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Nem csak te látod, így. Ismerve a 7850-ben rejlő tuningot és a 7870-ben lévőt, nem éri meg a felárat az utóbbi.
(#1029) krisztofer55: Ha tuningolno fogja a kártyáját, akkor nem lesz elég alá a Phenom, még 4GHz-en sem.
polgi803: Nem fog le esni az állad a teljesítménybeli különbségtől ez biztos, mivel az 5870-et is meglehetett szépen tépni.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
seederking
üzenetére
A procid még 3,6-on is limitálni fogja valamennyire. Méregettünk és a 955BE@4GHz még a 6850OC-ban is hagy néhány fps-t pár esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Formula-1
- EAFC 26
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS routerek
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest