Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
A kommentek alapján hulladék lesz a metro last light 7870-el.
"Nagyon könnyen dobálózik az FPS és sokszor vibrál az árnyék, szóval nálam elég bajos. 30FPS-ről lazán leugrik 15-16FPS-re ablakoknál."
-
zserbox
őstag
válasz ->Raizen<- #29460 üzenetére
csak nem lesz ennyire siralmas a helyzet hogy a 46gtx jobb lesz mint a 7850
vagy akkor ez kimarad vagy retro mozivetítés lesz 10FPS-el -
kungzi
veterán
7850-el
majdnem medium-high közötti beállítással 45-60fps között ugrál full hd-n
de még így is brutál jó a kinézete
nem tudom miért nem tudják jobban optimalizálni
-
csucsbicep
nagyúr
válasz ->Raizen<- #29460 üzenetére
Biztos lesz vmi driver, mint anno a Crysis3-hoz.
-
PandaMonium
őstag
válasz ittakary #29464 üzenetére
Szoftvermérnöknek tanulok (mellesleg a hobbim is a programozás) és szabadidőmben grafikus motort fejlesztek OpenGL-ben, szóval tudom miről beszélek: Egy grafikus motort nehezebb és hosszabb írni mint egy komplett játékot (ez persze függ a játéktól is, de általánosságban ez igaz a játékok 90%-ára), ezért a játékfejlesztő stúdióknak nem érné meg minden egyes új release-hez új motort fejleszteni vagy a régin túl sok időt pepecselni, felkészíteni az új architektúrákra, stb. Néhány kis csinosítás, pofozás történik de ettől több nem, így is elég pénzt költenek maga a játék fejlesztésére és a hozzá tartozó assetekre (trailerek, videók, modellek, spriteok, textúrák, dialógusok és hangeffektek). Ettől függetlenül maga a motor készítésekor hónapok mennek az optimalizációra (ez nem egy összefüggő munkamenet, hanem természetesen már az írás pillanatában is próbálják minél effektívebbre írni a motort, de ehhez tartozik utómunka is) szóval a játékfejlesztők egyáltalán nem próbálják direkt rontani a motorjuk teljesítményét, sőt. Ha belegondolsz ez egyértelműen negatív marketing volna számukra, kisebb játékos kört tudnának lefedni (mert ugye az "kazsual júzernek" még ma is kis lepkefing 2 magos gépe van). Egyébként ilyenekre vannak a kész motorok amiket third party cégek fejlesztenek (Unity, Unreal Engine, stb.), ezért is favorizálják őket ennyire a játékfejlesztők, mert ott tényleg csak a játék írására kell fókuszálni. Persze ott viszont csengetni kell a dollár ezreket a licenszekért, de valamit valamiért.
Ugyanakkor a konzolra váltás nem megoldás, maximum 1 évig, utána pedig szívhatja az ember a fogát, hogy megint PC uralom van. Nem véletlenül fut ma már minden játék közepes/alacsony beállításokon 720p-ben (1080p -k 90% -a csak upscale-elt, semmi vizuális javulást nem eredményez), ha belegondolsz ekkora teljesítményre a konzol árával megegyező (ha nem olcsóbb) PC is képes, ráadásul az mégis csak egy PC. Pont ezért adtam el a PS-em mert 1080p ultra után pixelháborúnak tűnt minden konzolos játék.
A baj szerintem inkább ott van, hogy akinek kicsit is komolyabb gépe van az már csak addig ismeri az Options menüt amíg belép is mindent felvesz maxra, utána pedig inkább szitkozódik és játszik 20fps -el a legújabb játékokkal, mint, hogy lejjebb vegye a beállításokat és legyen fix 50-60fps -e kicsit alacsonyabb beállítások mellett, vagy kivárja az új drivereket.[ Szerkesztve ]
What I cannot create, I do not understand
-
belinho
senior tag
válasz kungzi #29465 üzenetére
Azért ne várd már el, hogy egy 7850-en full hd ultra max beállítások mellett 60fps-el menjen a játék!
Visszább kell venni a beállításokon, és akkor nagyon szépen megy, ennyi az egész!
Nem lehet megoldani mindent az optimalizációval, ha kevés a kártya, akkor kevés!
Ezért van ott a sok beállítási lehetőség, elég jól skálázható a játék, ha már nem támogatod a fejlesztőket azzal, hogy megveszed a játékot, akkor legalább ne szidd őket. -
Algotis
addikt
Az a baj, hogy a GTX 660-hoz nem tudom viszonyítani a tuningolt 7850-t, mert a Heaven és a Valley a zöldeknek fekszik jobban, mi vörösingesek meg a 3Dmarkban jeleskedünk
Androidos Outlookból küldve
-
->Raizen<-
veterán
Olyan bugos az árnyék metro last light-ban hogy így nem lehet játszani se vele.
[ Szerkesztve ]
-
belinho
senior tag
válasz ->Raizen<- #29474 üzenetére
Már jelezték az AMD-nek, dolgoznak rajta, ha kijön az új driver javítva lesz, csak kérdés mikor jön ki?
-
PandaMonium
őstag
válasz kovsol #29473 üzenetére
Ebben a topikban az emberek fele nem is használja a kártyáját másra csak benchmarkolásra, vagy én nem tudom, de még sose olvastam itt olyan hsz-t, hogy hú de jót játszottam XY játékkal ahol Z fps-em volt. De benchmark eredmények vannak százával.
What I cannot create, I do not understand
-
->Raizen<-
veterán
válasz PandaMonium #29476 üzenetére
Mert nem non szoktak méricskélni az egyszeri userek mapponként átlag fps-eket.
-
törölt tag
Mert ez nem game topik Korábban már engem is felvilágosítottak hogy itt "csak" és kizárólag 7850-70-es eredmények jöhetnek szóba!
-
Sondi1986
addikt
Akik játékra veszik a kártyájukat nem itt cseszik el az idejüket játék helyett.
belinho Hát kíváncsi leszek hogy fog menni olyan driveren amin nincs optimalizálva a játékra.
De remélem megjelenés napjára csak kiadják.
Az is lehet hogy most az AMD töri a fejét hogy az nv miért jobb ebben.[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
válasz kovsol #29420 üzenetére
Azért azzal vitatkoznék hogy "egy hulladek a jatek" Mert az egy dolog hogy nagyon jól néz ki,de szinte alig lehet lerakni a gamet, nagyon magával ragadó a story ,és változatosak a helyszinek.Sokkal jobb mint az első rész volt. Nem sokat vártam tőle, de kellemes csalódás.
Amúgy nálam Gtx660-on 1920x1080-ban csak az ssaa-t kell levenni, és úgy 30-60Fps-el szalad. -
addikt
Leárt az msi afterburner, írta hogy frissítsem (mert ugye els em indul ilyenkor már) mondom ok, frissítettem erre az új verzióval nem tudok monitorozni semmilyen értéket sem, hiába állítom be nem ír ki semmit.
Valaki járt így?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Steve198310
őstag
Talán vannak kivételek
Én játékra vettem. És tesztet csak 2 esetben futtattam. Megtudjam ,hogy mi a vége
És hogy mennyi hőt termel[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
-
- = Zk = -
félisten
-
->Raizen<-
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #29485 üzenetére
nofene... Amerikában élsz?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #29485 üzenetére
akkor én se vagyok messze. 16.ker.. Cinkota egy köppentés
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
->Raizen<-
veterán
Okosságok a metro last light játékról! [link]
-
zolisx4
őstag
Valaki próbált már CrossFire-be 6850-7850 párost? van értelme ?
kovsol
Hát ezt nem tudtam ,én teljesen abban voltam hogy ez működik,ez egyszerű volt akkor[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Sőt ha jól tippelem, akkor a 7870XT és a
gagyisima 7870 sem megy együtt. -
->Raizen<-
veterán
Akinek szemetel a metro last light megoldás:
Force alternate renderer
Navigate to %LOCALAPPDATA%\4A Games\Metro LL\ and open user.cfg with text editor.
Locate line r_api X and change X to coresponding API value: 0 for DX9, 1 for DX10 and 2 for DX11
Change user.cfg to read-only to prevent the game overwriting changes.C:\Users\neved\AppData\Local\4A Games\Metro LL\1100001005bfb04 mappában van nekem.
0-ra állítottam és így dx9-ben fut a program bug nélkül és magas fps értékekkel very high-on.[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Nekem a 13.5 beta 2 pöppet rosszabb eredményt hoz, mint a 13.3 beta 3.
Ti nem tapasztaltátok?Androidos Outlookból küldve
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #29497 üzenetére
érdekes, nekem semmit nem humbukol...
dx-eket feltettem , meg ami kellhetett és ennyi... villódzás sincs...játékmenet, na az van. húú, de még milyen jó
-
Sondi1986
addikt
válasz ->Raizen<- #29497 üzenetére
Én most tettem fel, very high fut fullHD, 50FPS-el.
De eddig buggal nem találkoztam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest